Bana Yalan Söyledin Anne !!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Yalan Söyledin Anne !!!BANA YALAN SÖYLEDİN ANNE !!! Yazdığım bütün sözler asıyor kendini, Ölüyor söze düşürdüğüm büyü ![]() ![]() Bütün sokak -köpeklerinin- qözyaşı yüzümde İçime kim koydu bu intiharı? ELim kolum bağlandı, Ben hep sessiz ağlamaların kızı kaldım… Coşkularım nereye saklandı? Aşkın çocuğu hep acı, hep acı ![]() ![]() ![]() Bayram kalabalığı sokakları olmalıydı ömrümün Ben gelmeden bütün mutlu yüzler dağıldı Sen yalan söyledin Anne! Hiçbir sevgili saçlarıma papatyalardan taç takmadı ![]() Öylece bekliyorum dünyanın orta yerinde Lanetlenmiş bir şiir qibi, Kim okumaya kalksa beni, En qüzel yerimde yırtıp atıyor Yaşamakla ölmek arasında nefes almaktayım Bütün kuşlar kaçıyor ne zaman okşamaya kalksam ![]() Söyle Anne! Ben uğursuz yaşamlardan arta kalan mıyım? ![]() Dokunduğum bütün camlar kırılıyor Ne taksam gerdanıma düşüp dağılıyor Sen yalan söyledin Anne! Bana güzel olmak yakışmıyor Kime baksam şu sevdiğin gözlerimle, Hepsi yok oluyor ![]() Sırılsıklam kalıyorum Sen yalan söyledin Anne! Gülünce açan çiçeklerim yok ki benim |
|
|
|