![]() |
Yaralı Ümmet...!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaralı Ümmet...!!!Resulüm sana hasretim yıllar yılı yine gözlerimdeki yaşlar dinmedi senin yoluna giden dikenler batıyor yüreğime sensizliğin ızdırabı bitmiyor Ya Muhammed Ne olur gel gör beni ne hallere düşmüşüm izin ver senin yoluna öleyim yaşamak boş izin ver geleyim yanına oturayım başımı göğüsüne koyayım ağlıyım hıçkıra hıçkıra İzin ver ne olur Ya RESULALLAH Yaresulallah elimi tut asla bırakma Yaresulallah yok artık baharın ışıltısı sensiz bu dünya ağlıyor kahroluyor Nerede kaldın Yaresulallah seni bekliyor yaralı ümmetin gel gör beni ne hallere düşmüşüm sensiz tükeniyorum ağlıyorum ölüyorum Yaresulallah yanıyorum hasretinle nerede kaldın Ressulüm seni bekliyorum her gece ağlıyorum rüyalarımda bekliyorum seni Ya Muhammed yüreğim yanıyor gel dertlerimi dinle kederlerimi dinle Yaresulallah seni bekleyen yaralı ümmetin var senin için yaralı ümmetin secdeye kapanıp ağlıyor her gece gel Resulüm gel yalvarıyorum gel ![]() ![]() ![]() gelde gör bu ümmet ne halde Yaresulallah bırakma beni tek çağrem sensin sende bırakırsan beni bu fani dünyada ölürüm Yaresulallah bir hançer gibi saplanıyor yüreğime sensizlik yüreğim acıyor sensizlik beni öldürüyor Ya Resulallah Ya Resullah öLüRüM SeNiN YoLuNa ![]() SeNi BeKLiYoR YaRaLı üMMeTiN RüYaLaRıNa GeL Ne oLuR GeL YaLVaRıYoRuM GeL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YaZaNUSRAM |
![]() |
![]() |
|