![]() |
Ben Hala Yüreğinde Miyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hala Yüreğinde Miyim?Yüreğimle hasbihaldeyim gittiğinden beri Suspus olmuş cümlelerin koynunda, Çığlık çığlık sana ağıtlar yakıyorum yar ![]() ![]() Merak ediyorum işte elimde değil ![]() ![]() Ben hala yüreğinde miyim? Parça parça zamana teslim ettiğim sevdamı, Bıraktığı kan izleriyle gönlümün limanına demirledim ![]() ![]() Pusulam gözlerin, Pusulam uğruna her saniye öldüğüm yüreğin ![]() ![]() Sen,adım adım uzaklaşıp benden, Hüzünlere mahkum ederken günlerimi, Ben, bir tek an bile sitem etmedim sana ![]() ![]() ![]() İnan bir tek saniye bile çevirmedim gözlerimi başka bakışlara ![]() ![]() ![]() Çünkü; Sen olmalıydın her zerremde, Sen olmalıydın soluksuz nefesimde, Sen olmalıydın kifayetsizliğe mahkum cümlelerimde ![]() ![]() ![]() Kızma bana ne olur sevdiğim ![]() Merak ediyorum işte elimde değil Ben hala yüreğinde miyim? Kan revan olmuş gecelerimin her karesine, Ağlamaktan karanlığı saran gözlerimin ferini bıraktım ![]() ![]() Senin gözlerine tek bir damla yaş uğramasın diye Evrendeki bütün gözyaşlarını, Gözlerime zincirledim ![]() ![]() ![]() Çünkü sen, Ömür defterinin her satırına mutluluğu bırakmalısın Çünkü sen, Mutluluğuyla mutlu olduğum diğer yarımsın ![]() ![]() ![]() Artık benden asırlarca uzakta olsan da Ben yeminliyim sensizlikte seni yaşatmaya Belki cevabın, Dermansız yüreğime bir dirhem takat olur diye soruyorum Merak ediyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalan da olsa söyle Ben hala yüreğinde miyim? Aslııhan Özçelebi |
![]() |
![]() |
|