![]() |
Dostuma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostuma..Biz seninle aynı dilden konuşuyoruz arkadaşım seninle aynı dilden ![]() ![]() ![]() Sevdin mi kocaman bir kalple seviyorsun herkesi, Verdin mi her şeyini veriyorsun tüm insanlara sorgusuzca ![]() ![]() Ve benim Müslümanlara olan inancım tükenmişken, Güvenimi yitirmişken İslamcılara,Ve ya bu dini bolca konuşanlara, Sen çıktın arkadaşım karşıma ![]() ![]() Kocaman sevdan, unutulmaz vefanla, Sonsuz tebessümün ve hoş görünle, Bu dini gerçekten dert edinmenle, Şu kısacık tanışmada inanki bana, Çok şey öğrettin arkadaşım ![]() ![]() Biz seninle aynı dilden konuşuyoruz arkadaşım,seninle aynı dilden ![]() ![]() Benim soframda sen yemek yedin,seninkinde ben ![]() Benim kederime sen ağladın,seninkine ben ![]() Benim sevincime sen ortak oldun,seninkine ben ![]() Benim duama sen amin dedin,seninkine ben ![]() Dedim ya Biz seninle aynı dilden konuşuyoruz arkadaşım,seninle aynı dilden ![]() ![]() Selam Olsun Tüm Dostlara ![]() ![]() ![]() ![]() Esselâmü aleyküm ve rahmetullàhi ve berekâtühû! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|