|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bedelini, suskunluğumun, yüreğim, ödüyor, şimdi |
![]() |
Şimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor Yüreğim![]() Şimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor Yüreğim ![]() ![]() Avazım çıktığı kadar bağırmam gerekirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Korktum Yıldızlar Semadan Düşer diye Avuçlarıma ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sükutuma Şahidlik eden Münker ve Nekirim vardı yanımda ![]() ![]() Her Konuşmak istediğimde!!Sus dedi Yüreğim ![]() ![]() Şİmdi Konuşmalıyım Avazım Çıktığı kadar Haykırmalıyım ![]() ![]() Karanlığa gömülen Umutlarımın elinden tutmalı Bu Sevdama Ağıtlar Yakmalıyım ![]() ![]() Suskunluğumda uğuldar Yüreğim,yayılır geceye Özlem kusar aynalar her baktığımda yüzüme Sensizliğe Tahammülüm yok, yok işte Alevler Sarsın Her Yanımı,Birdamla Suya Ne? Kapkara Geceler Sırdaşım benim,yıldızlar arkadaşım ![]() ![]() Hüzünler kuşatmış,Esir almış belki de Ruhumu Ama Bilki Rabbime isyansız gidecek İnşaallah Naaşım ![]() ![]() Anne Duan Kalkanım,bu yolda Amelim Silahım Ayrılığın Dokunur Yüreğime kanar içim ![]() ![]() Gurbetin Deprem olur sarsılırken Benliğim ![]() ![]() Hasretin kuşatır her yanımı Yüreğimin ![]() ![]() ![]() Vuslatımız derken bile Kesilir Nefesim ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|