![]() |
{{{{{ Hoş Geldin Efendimiz }}}}} |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() {{{{{ Hoş Geldin Efendimiz }}}}}Doğduğun gün yüzüstü, yere serildi putlar, Seninle şaha kalktı küllenen tüm umutlar, O mübarek başında nöbet tuttu bulutlar, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Herkez beklemedeydi ki, söyledi Bahira, Bir kutlu mekan oldu, teşrif ettiğin Hira, Seni bir defa gören, en seçkin kuldu zira, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Sırtında tüm dünyayı taşıyan altın mühür, Artık yetimler mutlu ve artık köleler hür, Dolunay dilimizden düşmeyen bir türküdür, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Zail olmakta batıl, gerçekten gelince Hak, Uzatınca elini, Ay olmakta iki şak, Sen haksın, ölüm haktır, ahiret hak, muhakkak, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Mis kokunu duyunca, kendinden utandı gül, Rabbimin buyruğuna şahit oldu ıssız çöl, O kaskatı yürekler seninle oldu gönül, Ey server-i kainat, hoş geldin, safa geldin! ![]() ![]() ![]() Seni gören her kulda tarifsiz bir heyecan, Sen canların cananı, tüm canlara bedel can, Her sözün hafızamda, altın, inci ve mercan, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Eshabın ALLAH için oldu deli divane, Senin aşkınla yandı Medine'de her hane, Dağ, taş, nebat, cemaaat etrafında pervane, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() Mahşer gününde bir ses: "Ah ümmetim, ümmetim" Layık olmadığımız, ümmi ve şanlı yetim! Yetmez seni övmeye, gücüm kabiliyetim, Hoş geldin sevgililer sevgilisi hoş geldin! ![]() ![]() ![]() GÖNLÜME, DÜNYAMA HOŞ GELDİN EFENDİM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|