![]() |
Kanadım Degil Ama Yüreğim Kırık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanadım Degil Ama Yüreğim KırıkKanadım degil ama yüreğim kırık ![]() ![]() ![]() Yüreğimin kentinde bir çocuk ağlıyor sessizce ![]() ![]() ![]() annem " büyüdü artık " diye elimi bırakığından beri yapayalnız yürüyorum sokaklarda ![]() ![]() ![]() attığım her adımda kalbimden bir parça bırakıyorum ![]() ![]() bir parça yüreğimden bir parça gönlümden ![]() ![]() ![]() bir parça sevgimden ![]() ![]() bir parça ben süzülüyor yanaklarımdan sokakların bağrına ![]() ![]() ![]() her adımda ![]() ![]() ![]() bir parça kalbim kalıyor geriye ![]() ![]() ![]() annem " yürüyor" diye elimi bıraktığından beri yüreğime kadar uzanan bir el aradım yıllar boyunca ![]() ![]() ![]() yalnızlığımın girdabında yüreğimin dilinde bana seslenecek bir ses aradım aslında ![]() ![]() ![]() bir bakış milyonlar arasında ![]() ![]() ![]() aşina bir yüz ![]() ![]() ![]() yüreğimin kentinde sokaklarıma damlayan gözyaşlarımı görecek belkide ![]() ![]() ![]() belki başımı okşayacak güven dolu bir el ![]() ![]() ![]() yüreğimi avuçlarına alıp merhamet edecek bir gönül ![]() ![]() ![]() Kanadım degil ama yüreğim kırık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|