![]() |
Bir Dua... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dua...![]() Kelimelerin kalbine indi de sevgim, dile dökmek ne zor geliyor bir bilsen ![]() ![]() ![]() Nefsimi arkama aldım ki, gömleğim yırtılacaksa Yusuf misali arkadan yırtılsın ![]() Gönlünde sen olmayan sevgiliden esirgedim Züleyha misali bakışları ki, iffet selamı sabahı kesmesin benden ![]() İsyanın yerine sabır bastıkça yanan gözlerim Yakup misali, kapattıkça Yusufunun hayaliyle doldu ![]() İshak misali İsmailimi teslim ettim sana ![]() gönderdin O'na, Şanına yakışır bir müjde bekleyerek sessiz sedasız çekiliyorum aradan ![]() Meryemin masumluğunu taçlandırdığın İsa nasıl yıktıysa tabuları, sevdiceğimin gönlündeki tabularıda yıkıver ![]() Ruhum Eyyüp misali yara bere içindeyken öyle bir sabır ver ki bana evvel gibi sonsuz, ahir gibi baki ama emrettiğin gibi dosdoğru olsun ![]() Öyle birini sevdir ki bana ya da sevdiğimi öyle sevdiğin birine çevir ki, İbrahimin ateşe göğüs gerdiği gibi teslim olayım ona ![]() Nasıl ki serin ve selametli oldu ateş Halilullaha, öyle fersah fersah genişlesin dünya ve ahiret onunla birlikte bana ![]() Canımı taşıyan beden, aşkını taşıyan canla bir olsun ![]() Birliğimize birliğin -İLLA- şahit olsun ![]() ![]() ![]() Alıntı_ |
![]() |
![]() |
|