![]() |
Bana Gülmeyi Öğret ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Gülmeyi Öğret !BANA GÜLMEYİ ÖĞRET !!! Bana gülmeyi öğretsene, ben gülmeyi unuttum Hep dert üst üste gelince gülmeye zaman bulamadım ![]() Bazen aynanın karşısına geçer gülmeyi denerim ama öyle Yapmacıktır ki o yüzümdeki tebessüm ![]() Bazen gülerken resmimi çekerim Ama beceremem o gülücük ifadesini ![]() Sinir olup silerim defalarca o resimleri ![]() ![]() ![]() Bana gülmeyi öğretsene, ben gülmeyi unuttum ama yapmacık olmasın, Gülümsememi aynada görünce içim rahatlasın, Çektiğim fotoğraflarda bos değil sevinçli bir yüzüm olsun ![]() Sahi gülmek ne demekti? bana uzun uzun anlatsana ![]() Tıpkı senin yüzündeki tebessüm gibi olsun, Her güldüğünde içimi rahatlatıyorsun ya, Benim güldüğümde de senin için rahatlasın ![]() Aynalar bile kıskansın, beni gören güneş sansın ![]() Bana gülmeyi öğret, ama yapmacık değil de tüm gönülden olsun ![]() Seni ne çok sevdiğimi söyleyemeye Dilim varmadı ya bir türlü Öyle bir gülücük olsun ki askımı nakışlasın kalbine Hiç konuşmaya gerek kalmadan Anlatsın bir tebessüm ile ![]() ![]() Seni seviyorum kelimesini taşısın Sana her tebessüm ettiğimde ![]() ![]() ![]() İstemem kahkahalı gülmek bana tebessüm yeter, Gözüm yükseklerde değil bilesin ![]() Sırf Senin için gülmek istiyorum, Yüzüme baktığında kederi değil mutluluğu gör diye ![]() Bana gülmeyi öğretsene, ben gülmeyi unuttum, ama yalan dolu değil gerçek olsun, tıpkı seninki gibi olsun ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|