![]() |
;Ne Mutlu Gözü Yaşlı Olanlara;;; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ;Ne Mutlu Gözü Yaşlı Olanlara;;;Ne Mutlu Gözü Yaşlı Olanlara! Her gün biraz daha 2 metre boyundaki evimize doğru yaklaşıyoruz ![]() ![]() Öleceğiz ![]() ![]() ![]() Kapkaranlık bir çukurda Münker ve Nekir Melekleri tarafından sorguya çekileceğiz ![]() “Rabbin kim, Nebin kim?” diye sorulunca ne cevap vereceğiz? Geçitler sarp, yollar uzun, yükler ağır, azık az ![]() Nasıl geçeceğiz? ![]() ![]() ![]() Cehennemin üzerindeki sıratı geçip, Cennet durağına nasıl varacağız? ![]() ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Ne kadar da rahatsınız (rahatız) ? Kahkahalarla gülüyor, eğleniyorsunuz ![]() ![]() Cennetle mi müjdelendiniz Müslümanlar? ![]() ![]() ![]() Ne kadar da neşelisiniz? ![]() ![]() ![]() Kur’an hayattan kovulmuş ![]() ![]() ![]() Peygamber(SallALLAHu Aleyhi Ve Sellem)’in sünneti yasaklanmış ![]() ![]() ![]() Kur’an Medreseleri kelepçelenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar bizden sorulacak Müslümanlar? ![]() ![]() ![]() Nasıl hesap vereceğiz ![]() ![]() ![]() Halbuki Ahlakı Kur’an olan Nur Muhammed’imiz böyle miydi? ![]() ![]() ![]() O “Benim bildiklerimi bilseydiniz çok ağlar, az gülerdiniz” buyurmadı mı? ![]() ![]() ![]() Geceler boyu secdelerde “Ümmetim Ümmetim” diyerek yalvarıp, gözlerinden inci taneleri misâli göz yaşı dökmedi mi? ![]() ![]() ![]() Kardeşler, kardeşler, Müslüman kardeşler ![]() ![]() ![]() Yüce rehberimiz bir kez kahkahalarla gülmedi ![]() ![]() ![]() Ümmetini düşünürdü ![]() ![]() ![]() Cehennemde yanacak günahkârların haline ağlardı ![]() ![]() ![]() Biz gafiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taştan daha katı oldu kalplerimiz ![]() ![]() ![]() Yağmurlara hasret kalan çorak topraklar misali, ALLAH(Celle Celalühü) için dökülen gözyaşına hasret kaldık? ![]() ![]() ![]() Öleceğiz Müslümanlar,öleceğiz ![]() ![]() ![]() Kara gözlü yarimizden ayrılacağız ![]() ![]() ![]() Üzerimize kürek kürek toprak atacaklar ![]() ![]() ![]() Yağlarla ballarla beslediğimiz o nazenin bedenimizi kurtlar yiyecekler ![]() ![]() ![]() Ölümü çok analım ![]() ![]() ![]() Vesselam ![]() ![]() ![]() alıntı __________________ "Kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur" (Ra’d suresi 28 ![]() |
![]() |
![]() |
|