|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biraz, diyelim, ebeveylere, farkli, gidişati, hatirlatma |
![]() |
Ebeveylere Hatirlatma Diyelim ... ( Bunun Gidişati Biraz Farkli ... ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebeveylere Hatirlatma Diyelim ... ( Bunun Gidişati Biraz Farkli ... )sarı çiçeğe sorma kardeişm annen baban var mıdır sarı çiçek ayrılıktır bana bana sor ben diyeyim annem babam topraktır ana anadır baba babadır dırdır da dırdır iş oraya kadar kolay da ey ana baba gerçek ebeveynler bilir asıl iş ondan sonradır ? benim acım anamın babamında acısıdır ne zaman sordun yavrum tok mudur aç mıdır anca dırdır da dırdır beni senle konuşturan tek güç islam islam islamdır gelmişim ben şu yaşıma çok otorup ağlamışım merdiven, köşe başına 1 ![]() ne hayaller kuruluyor o 1 ![]() ne hakkınız vardı hayallerimi çalmaya başkasının hayallerini çaldırmaya sınıfta arkadaşlarım basit bariz bir gününü anlatırken annem tabağıma bir kepçe yemek koydu lafında bile çok çok çok büyük manalar aratmaya maddi açlıkları geçtim ne hakkınız vardı manevi yaraları açmaya hadi hepsini geçtim bari imanı anlatsaydınya onudamı devlet öğretsin biz laik bir ülkede yaşıyoruz baba devlet zaten anlatırdı dini adam akıllı anlasa kavrasa anaaa muhalefete bak ya suçu atma babana sen öyle oldun diye bende mi öyle olacağım ba baba ba ilim öğrenmek her müslümana farzdır bana imanın şartlarını saysana allah ıslah etsin ben vaz geçti senden de hakkımdan da hakk sorar nasılsa ey kulum derdin neydi anlat bana orda da dersin ne diceksen burda amel var hesap yok orda hesap var amel yok tövbe kapısı kapanmadan azığını tövbeni şimdiden hazırla ey rabb?im ben bilmesem de duymasamda sen icabet ediverirsin şüphesiz dualarıma, dualarımıza senden başka kim duyar ki dua ibadetin ta kendisi sen ilim irfan kat imanıma, ihlasıma her gün yukarılara çıkar maneviyatıma sınır koyma gözüm gönlüm yok ne aşağılarda ne saltanatta gözüm gönlüm yalnız helal rızkında senin rızanda onuda kazandıysam kaybettirme ya rabb elhamdülillah amenna ? |
![]() |
![]() |
|