Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gafur

...El Gafur...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

...El Gafur...

el Gafur

Kulunu Müstehak Olduğu Cezadan Koruyucu,günahlarini örtücü Ve Hatasini Bağişlayici Manasinadir

Kulun Hissesi:suçludan Intikam Almaktan Vazgeçmek Ve Ihsan Ile Muamele Etmektir

Faidelerihumma Için Yazip Içmek Faydalidircuma Namazindan Sonra 100 Defa Zikredenler Mağfiret Olurbir Kağida üç Satir ''ya Gafur''yazip Boynuna Assa Veya Yutsa,derdinden,ağri Sizidan Kurtulur

çinar Dergisi

Allaha Emanet Olun Mümin Kardeşlerim

Alıntı Yaparak Cevapla

...El Gafur...

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

...El Gafur...

EL-ĞAFUR

" Kullarının günahını setredip günahlarını affeden"

Allâh Teâlâ çok affedici ve mağfiret edicidir Yeter ki kul, yaptıklarına nadim olsun Efendimiz (savs)'a Allâh Teâlâ şöyle vahyetmiştir:

" Benim Gafûr ve Rahim olduğumu kullarıma bildir"

BU İSMİN HUSUSİYETERİ:

1- Cuma namazından sonra 100 defa okuyanı Cenâb-ı Hak mağfiret buyurur

2- Bu ismi şerifin adedi 1286, saati Güneş'tir Fakirlikten kurtulmak için okunması tavsiye edilmiştir

3- İç aleminin karışıklıktan kurtarmak isteyen bu mübarek ismi şerifi okumayı adet edinmelidir

4- Okumayı vird haline getireni Allâh Teâlâ korktuklarından emin kılar

5- İki dargını barıştırmak için niyet edilerek yazılır Barışmak isteyen üzerinde taşır

Ey günahkârları affeden Allâh'ım! Bütün hata ve günahları affedip, rızanı kazanmayı nasip eyle

Selamün Aleyküm Hülya ablacımAllah cc razı olsunEmeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallahBu hususiyetlere vakıf ve müyesser olabilmemiz duasıyla inşallahAcizane bir katkıda bulunmak istedim, hakkınızı helal ediniz inşallahEl- Ğafur'a emanetsinizSelam ve baki dua ile inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

...El Gafur...

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

...El Gafur...

Selamün Aleyküm Hülya ablacımAllah cc razı olsunEmeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallahBu hususiyetlere vakıf ve müyesser olabilmemiz duasıyla inşallahAcizane bir katkıda bulunmak istedim, hakkınızı helal ediniz inşallahEl- Ğafur'a emanetsinizSelam ve baki dua ile inşallah
[/QUOTE]

ALEYKÜM SELAM ALİYECİM

RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN CANIM BENİM

KATKINDAN DOLAYI TŞKEDERİM ABLACIM

RABBİME EMANET OL DUA İLE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com