Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adabı, esmaül, hakkında, hüsna, okunuş, soru

Esmaül Hüsna Okunuş Adabı Hakkında Soru

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esmaül Hüsna Okunuş Adabı Hakkında Soru

ben yaklaşık 3 yıldır kesinlikle ara vermeksizin bazı esmaül hüsnaları okuyorum

hergün 66 kere ya allah

114 kere el cami

99 kere uruben etraben

360 kere es selam

400 kere ya vedud

kesinlikle 3 yıldır ara vermeden okudum arkadaşlar ama bazı yerlerden okuyorum duyuyorumki odaya kapanıp beyaz bir tülbentle başını tamemen örtüp kendinden geçerek okumak gerekiyormuşama ben bazen abdestsizde başım açıkkende okuduğum oluyoroturduğum yerden yada tv ye bakarak yada hafif yatarak okuduğum oluyorböle oluncada kafam kurcalanıyorbenim bu okuduklarım boşa gidermi arkadaşlar illaki odaya mı kapanmak gerekiyorinsanlarla konuşurken bile okuyorum ama ya boşa gidiyosa diye de içim rahat değilelbette son derece saygıyla okuyorum o anda nasıl davranılması gerektiğini biliyorum ama bu odaya kapanıp okumak meselesine kafam karışıyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com