Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneler, cocugu, için, köfte, sebze, sebzeli, super, tarif, yeimeyen

Sebzeli Köfte (Cocugu Sebze Yeimeyen Anneler İcin Super Bir Tarif)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim iki yasinda bir oglum var Sebzeyi sevmez yemez Corbalara gizli gizli koyarim, sebzeli kek yaptim, dünde sebzeli köfte yapayim dedim

Dört adet havuc, iki avuc kadar karnibahar, maydonuz, biraz kirmizibiber robotta iyicene ufattim 200 gram kiyma icine ekledim ve iyicene karistirdim Biraz tuz, bayat ekmek ve az birsey salca koydum Tabiiki bir tanede yumurta Ha birde un Iyice yogurun bu malzemelerin hepsini ve yuvarlak duz sekil vererek tavada yagda kizartin Ama super bir tadi var Oglum ketcapa batirarak yedi, en onemlisi sevdi tadini Belkide bu tarif daha oncede vardi ama ben yeni ogrendim Umarim sizede faydali olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Devrancan´isimli üyeden Alıntı

Benim iki yasinda bir oglum var Sebzeyi sevmez yemez Corbalara gizli gizli koyarim, sebzeli kek yaptim, dünde sebzeli köfte yapayim dedim

Dört adet havuc, iki avuc kadar karnibahar, maydonuz, biraz kirmizibiber robotta iyicene ufattim 200 gram kiyma icine ekledim ve iyicene karistirdim Biraz tuz, bayat ekmek ve az birsey salca koydum Tabiiki bir tanede yumurta Ha birde un Iyice yogurun bu malzemelerin hepsini ve yuvarlak duz sekil vererek tavada yagda kizartin Ama super bir tadi var Oglum ketcapa batirarak yedi, en onemlisi sevdi tadini Belkide bu tarif daha oncede vardi ama ben yeni ogrendim Umarim sizede faydali olur

çok güzel bir tarif ,mutlaka yaparım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com