Türkiye Elektrik Dağitim A.Ş. Genel Müdürlüğü (Tedaş) İstisna Kapsamindaki Mal Ve Hizmet Alimlari İçin Satinalma Ve İhale Yönetmeliği(Mülga) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye Elektrik Dağitim A.Ş. Genel Müdürlüğü (Tedaş) İstisna Kapsamindaki Mal Ve Hizmet Alimlari İçin Satinalma Ve İhale Yönetmeliği(Mülga)TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEDAŞ) İSTİSNA KAPSAMINDAKİ MAL VE HİZMET ALIMLARI İÇİN SATINALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ(MÜLGA)TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEDAŞ) İSTİSNA KAPSAMINDAKİ MAL VE HİZMET ALIMLARI İÇİN SATINALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ(MÜLGA)Türkiye Elektrik Dağıtım A Ş Genel Müdürlüğü (Tedaş) İstisna Kapsamındaki Mal ve Hizmet Alımları İçin Satınalma ve İhale YönetmeliğiMaliye Bakanlığından Resmi Gazete Tarihi : 12/09/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25934 **06/02/2007 tarih ve 26426 S R G de yayımlanan " Türkiye Elektrik Dağıtım A Ş Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Maddesinin (g) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal ve Hizmet Alımları Hakkında Yönetmelik" nin 86 maddesi ile yürürlükten kaldırılmıştır **Kaynak: mevzuat adalet gov tr |
|
|
|