Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kapmasın, kar, malıdır, millet, nem, oğlum, serpeliyor, yazık

Kar Serpeliyor Oğlum, Millet Malıdır, Yazık, Nem Kapmasın.

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kar Serpeliyor Oğlum, Millet Malıdır, Yazık, Nem Kapmasın.

ar Serpeliyor Oğlum, Millet Malıdır, Yazık, Nem Kapmasın[/url]
Kar Serpeliyor Oğlum, Millet Malıdır, Yazık, Nem Kapmasın

Millet Malı

İLERDE Milli Eğitim Bakanı olan M Necati Bey anlatıyor:‘Uzun yollardakesintisiz süren bir akışla savaş alanlarına inen mübarek kağnıkafilelerine her zaman rast gelirdim Görüntü hiç değişmezdi: Zayıföküzlerin çektikleri cephane yüklü arabalar ve bunların başlarındayanık yüzlü, çıplak ayaklı kadınlar, ihtiyarlar hatta çocuklar Çokdefa yolun kenarına çekilir, onların geçişini gözlerim yaşararakseyreder, kağnıların gıcırtılarını ilahi bir musiki gibi dinlerdim

Karlı bir gün Çerkeş önlerinde kağnılarla cephane taşıyan bir kadınkafilesine rast gelmiştik Kafileye yaklaştık ve selamlaştık Bizsoğuktan yamçılar altında bile titrerken, tek yorganını arabaya örtenbir ninenin çıplak ayaklarla karları çiğnediğini görünce içimde birmerhamet sızladı Yorganını, arkasına sardığı peştamalın içinde arasıra hıçkıran bir ******n üzerine değil de, niçin arabanın üzerineserdiğini sormak gereğini duydum

KARDA ÇIPLAK AYAK

Sorumu garip bir tarzda karşıladı Anlaşılan bu durumu konuşmaya değerbulmuyordu Cevap beklediğimi anlayınca, kutsal bir şeye yaklaşır gibikağnıya yaklaştı, yorganı aralayarak altındaki mermileri gösterdi:

‘Kar serpeliyor oğlum, millet malıdır, yazık, nem kapmasın'

Uçlarından çekerek yorganı mermilere sıkı sıkıya sardı

Az önceki merhametimden utandım'
alıntıdır

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com