Senı Sevıyorum Rabbım.. |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Senı Sevıyorum Rabbım..Kuşu altın kafese koymuşlar çırpınmış illede vatan diye Sıkışıyor kalbim göğüs kafesinin içinde oda çırpınıyor ilahi aşk diye Gözlere perde inmiş herkes birbirine düşman kimse bilmez ne diye Aslında uyansa şu gönüller en güzel ask rabbimizden hediye Mecazi aşktan fayda yok odünyada kalır İlahi aşkı yakala o gönüle yazılır Bir gün göçecehiz ahirete unutma O aşk seni bırakmaz gene seninle gelir Tefekkür et başına gelen her olayı gören gözlerle seyret kainatı dünyayı İşte o zaman anlarsın başına gelen bu sevdayı Dururmu bu gönül hiç boş Aşkmı istiyorsun hadi durma Rabbine koş Onu yakalamak onu yaşamak ne kadar hoş marifetullaha çık Rabbinle oradan konuş Sevgililer sevgilisine orada kavuş geçmiş günlerini unut artık onlara ağlama Nefsine şeytana uyup ciyerini dağlama Bundan sonra vaktini sakın boşa harcama Sadece Rabbini yaşa onu zikret kötüleri kendine bağlama Şu gönlüme aşkını nakşeyledin şu dilime ismini zikreyledin Bunlar için sana şükreylerim seni çok seviyorum ALLAHIM Senin rızanı kazanmak için girdim bu yola şeytana uydurma fırsat verme kötü kula Yolumuza çıkan engeller kötülükler yok ola yolculuğumuz ALLAH dostlarıyla daim ola Azrail gelip can bedenden alınca son durak kara toprak olunca Şu dilimi senin isminle sonlandır Kabrimi KURANLA NURLANDIR Beni peygamberime MUHAMMEDİME kavuştur beni cemalinle buluştur seni çok seviyorum ALLAHIM Bu bedene verdiğin can ve azalarım için Sana teşekkür ederim ALLAHIM Verdiğin sağlık afiyet akıl için Sana şükrediyorum ALLAHIM Şu bedende en çok sevdiğim yer gönlüm Çünki orada sen varsın ALLAHIM Seni ne kadar övsek anlatsak azdır Seni en güzel sen anlatırsın ALLAHIM Şu gönlümde senin için yanan ateşi daim eyle Senin yolunda giden hafız eyle Aşkını sevgini merhametini lutfeyle Senin sevdiklerine dost eyle Varlığından büyüklüğünden şüphemiz yok Sana aşk sana sevgi sana muhabbet okadar çok Biliyoruzki senden başka gidecek kapımız yok Senin aşkından büyük aşk yok küçük aşklar olsada Bu gönülde senden başka aşklara yer yok SENİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHIM Aciz kul |
|