Affeyle Bizleri Allah'ım |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Affeyle Bizleri Allah'ımEy Rabbim Sözlerin en güzeli hiç süphesiz sana aittir Bizim söylediklerimiz Söyleyeceklerimiz Söyleyemediklerimiz Söylemek istediklerimiz Içimizde sakladiklarimiz Suskun biraktiklarimiz Terkettiklerimiz Unuttuklarimiz Fisildadiklarimiz Hepsi hepsi, sözlerin hepsi ancak sana yöneldigi için güzeldir Süphesiz duayi dilimize veren sensin Dilimizi duaya çeviren sensin Sözlerin en güzeli sana aittir Ve sözlerin en güzeli sana hitab etmektedirEy Rabbim Ebediyyen bana yakinligini tattirdigin için, Bana vahyettigin tüm gerçekler için Beni hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun için Bildigin tüm ayiplarimi örttügün için Gördügün tüm kusurlarimi bagisladigin için Umuduma katik ettigin tüm hayallerim için En sevgilini bana elçi gönderdigin için Ey sevgili, beni askina muhatap ettigin için Sonsuz hamd sana Sonsuz minnetarlik sana Sonsuz minnet sana Sonsuz sükür sana Sonsuz tesekkür sana Ey Rabbim Tut ellerimden sonsuz kudret elinle Beni hiçlige düsmekten alikoy Unutulmusluktan uzak eyle beni Varligina komsu eyle beni Ben acizim, dayanagim sensin Fakirim ben, siginagim sensin Dilsizim, sözüm sensin Körüm ben, gören sensin Sagirim, ki sen isitensin Ey Rabbim Sözlerin en güzeli sana aittir Ve sözlerin en güzeli sana hitab etmektedir Bu kirik dökük sözlerimi Bu perisan hitabimi Sen kabul eyle sen güzellestir Ki sen bana asktan kanatlar vermistin ya Askin zevasina uçurmustun ya beni Elimi sen dokumustun ya Hani ele avuca gelmez dokunuslari sen bahsetmistin ya bana Gözüme kendi nazarindan isiklar vermistin ya Gözle görülür güzellikler vermistin ya bana Yüzüme tebessümü sen giydirmistin ya Tebessüme karsilik veren güzel yüzler koymustun ya karsima Ey Rabbim Yoktum ben Sen var ettin Unutulmustum ki sen sevdin Sevdigin icin var ettin Bir sen sevdigin icin var edildim Bir sen beni andigin icin ihya edildim Oyleyse ey Rabbim Varligimi askina armagan eyle Yak beni askinin atesinde Al beni bu rüyadan Al beni bu dünyadan Bu kirilgan varligimi ebedi baharina toprak eyle Ey Rabbim Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir Kirik dökük de olsa kabul eyle sözlerimi Yikik dökük de olsa duy yakarislarimi Kabul eyle beni Kabul eyle sözlerimi Suskunlugumu Dilsizligimi En güzel dua eyle Dua eyle dilsizligimi Dua eyle suskunlugumu En güzel dua eyle Ki sözlerin en güzeli sana hitab etmektedir Dua eyle sözlerimi Güzel eyle Güzel eyle senai demirci |
|