![]() |
*Bismihi **Allah'ım,* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *Bismihi **Allah'ım,**Bismihi **Allah'ım,* * * *Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren ![]() ![]() ![]() *Bir sır düşür yüreğime Rabbim, ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı ![]() *Güzel dualar adına, ırmağının akışına kat beni ![]() *Yatsı ezanı okunurken bir vav gibi eğileyim, büküleyim senin dergâhında ![]() *Bir elif gibi dimdik , bir mim gibi mesrur, dizileyim sana gelen yollara ![]() *Sen şüphesiz her şeyi bilen, görensin ![]() *Bir damlayı can eyleyen, bir saatin kadranına sıkıştırılmış zamanı, an eyleyensin ![]() *Mekân ve zaman senin için anlamsız ![]() *Kapına geleni şan eyleyensin ![]() *" Bî vefadır dar-ı dünya kimseyi şad eylemez " denen dünyayı han eyleyensin ![]() *Geldik gidiyoruz diyen bir nakaratız hayatın feracesinde ![]() *An be an beklenen güzel ölümü gözlerimize nihân eyleyensin ![]() *Buz tutmuş gecelerin ayazında senden gelecek nurdan ışıklar beklemedeyim ![]() ![]() * *Güneşi seherde tan, kainata vatan eyleyensin ![]() ![]() ![]() *İnkara düşmüş yürekleri, sıkıp sûzan eyleyensin ![]() *Dilediğini o an gerçek kılansın ![]() *Gördüğüm bütün güzelliklerin kusursuzluğu karşısında ürperiyorum ![]() *Beni sana yakın eyle Allahım ![]() ![]() ![]() Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum ![]() ![]() ![]() Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren ![]() ![]() ![]() Nasip eyle Allah'ım, o geceye düşür beni ![]() ![]() ![]() ** Ey Sevgili, En Sevgili, Allah'ım, *Bir iz düşür yüreğime Ey Sevgili, beni sevdiklerine kat, bir iz düşür yüreğime ![]() *Sen ki, dilediğini veli, dilediğini âli eyleyensin ![]() *Kendimden sana iltica ettim Allahım ![]() *Ağyar ve masivanın elem ve kederinden sana sığındım ![]() *Senin mücerret nasihatin, cehaletimin azgın ellerinde,müşahhas acılara dönüştü ![]() ![]() *Bin musibet belgeli yüreğimin kuytularında ![]() *İbadet ve taat ile neşveli olmayan yürekleri har, sana gelen yollarda gezinmeyeni zar eyleyensin ![]() *Heva- hevesine düşeni bîzâr eyleyensin ![]() *Şükür ve hamd çiçeklerini demet demet sunuyorum kapına ![]() *Kabul buyur Allah'ım ![]() *Eksiklerim, yarımlarım, günahlarım var ![]() *Huzurundayım ve utanıyorum ![]() *Rahmetinin sağanağından beslenen ümît ve korku arasındayım ![]() *Üşüyorum ![]() *Davut'un esrarlı ilahileri, Musa'nın Yed-î Beyzâsı, Musa'nın kıvrılan Âsası gibi senden gelen her şeye ürperiyorum ![]() *Masmavi göklerin derinlerine uzanan minarelerin şerefesine dokunuyor güvercin yüreğim ![]() ![]() *Senden gizli olmayan halimi sana anlatmaya, söylemeye utanıyorum ![]() *Sen bana ne kadar yakın, ben sana ne kadar uzağım Allah'ım?* *Nasip eyle Allah'ım o geceye düşür beni ![]() ![]() ![]() ![]() Beni Sana yakın eyle Allahım ![]() ![]() ![]() Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum ![]() ![]() ![]() Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren ![]() ![]() ![]() Allah'ım, * * *Bir söz düşür yüreğime Allah'ım, ruhumun vadilerine efsunkâr olsun, dile gelsin seccadem senin adınla çiçeklensin ![]() *Ayaklansın cümle duygular ![]() *Sıcak ve içli dualar, ruhumun düğmelerini iliklesin ![]() *Ruhumun yalanı yok ![]() *Bilirim ki ben söylemesem de içimdekileri bilensin ![]() *Sözün tükendiği şu demlerde gönlümden güvercinler uçuyor senin dergahına ![]() *Sözler var kör, sağır ve dilsiz bütün aydınlıklara ![]() ![]() ![]() *Dünümü, geleceğimi bilir, ben kulunu kollar, gözetirsin ![]() *En hakiki sevgili seni bellemiş, sadece sana bel bağlamışım ![]() *Bu hayalhanesinde her şey hayal olsa da senin gerçekliğini tespih eder cümle kainat ![]() *Her şeyin tek sahibi, tek taptığım, tek sevdiğim, tek aşkım, tek sevgilimsin ![]() ![]() ![]() *Biraz kül biraz duman gibiyim Senin aşkınla ![]() *Ruhumun bütün kapılarını Seninle açıyor ve Senin adınla başlıyorum nefes almaya ![]() *Senin adınla gün ışıyor, ruhum aydınlanıyor ![]() *Yüreğimde Sana gelen yolların önü açılıyor ![]() *Mesafeler daralıyor ![]() *Ruhuma düşen sese kulak veriyorum ![]() ![]() ![]() *Bir ikindi vaktinde bir davetiye almak Senin makamından ve yollara düşmek sabah sisi gibi ![]() ![]() ![]() *Sana gelmek duygusu bile şahlandırıyor gönlümün rahvan atını ![]() *Dualarım dilekçe, ruhumu aşıyorum ve;* *Allah'ım, diyorum ![]() Ey Güzel Allah'ım! *Beni sana yakın eyle ![]() ![]() ![]() Halimi, ahvalimi sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum ![]() ![]() ![]() Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren ![]() ![]() ![]() Nasip eyle Allah'ım, o geceye düşür beni ![]() ![]() ![]() Allah'ım, *Herşeyi birbirine müsenna yaratan ulu Allah'ım,* *Bir köz düşür yüreğime Rabbim, Senin aşkınla yaksın beni ![]() *Biraz kül biraz duman olayım ![]() *Senin dergahının kapısı her dem açık ![]() *Bütün eksileri, bütün yarımları ve bütün noksanları kuşandım, bilemedim ![]() ![]() *Bizi yarımlarımızla, eksilerimizle, kusurlarımızla affeyle Allah'ım ![]() *O ilk halimizi, "Kâlu Belâ" iklimini kuşanayım yeni baştan ![]() *İzin ver, nasip eyle; akla karalarımızı, sağ alt yaralarımızı ![]() *Menekşe kokulu bir sürur düşür zavallı yüreğime ![]() *Vuslatın arifesinde, takvimi unutup sana ayaklanıyor ruhum ![]() *Hayallerin ötesindeki güzelliği muştulayan davetine kulak kesildim ![]() *Şafağın erguvani rengine çalıyor gözlerim ![]() *Feylûle uykusuna dalan gözlere inat, hiçlik uykusuna dalan gözlerime yağıyor hüznüm ![]() *Senin hasretinden ağlıyorum ![]() *Sılamdan uzağım ![]() *Kudretinden aşk fışkıran kelamın düşüyor bağrımın orta yerine ![]() *Ellerimi Sana açıyorum ![]() ![]() ![]() *Her şey Seninle başlıyor ve Seninle bitiyor ![]() *Ey ruhumu onaran büyük Allah'ım, gelişlerim Sana, gidişlerim yine Sanadır ![]() ![]() ![]() *Beni Sana yakın eyle ![]() ![]() ![]() Halimi, ahvalimi Sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum ![]() ![]() ![]() Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren ![]() ![]() ![]() Nasip eyle Allah'ım, o geceye düşür beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|