![]() |
Ey Yarabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey YarabbimBismillahirrahmanirrahim Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb,Yâ Vehhâb YA ZÜL CELÂLİ VEL İKRAM ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin fiyl evveliyn vel ahiriyn ve fil meleil ala ila yevmiddiyn ![]() Ey Yarabbim Sen benim Mabudumsun, Halikimsin, Rezzakimsin, Settarimsin; beni de abdi hitabina muhatap olanlardan eyle ![]() -Sûrttûgumde dûzeltmeyi, dûstûgumde dogrulmayi nasip eyle ![]() su anda duaya durmus mûslim ve mûslimelere, mûmin ve mûminlere Mucib isminle muamele et ve bizleri yolunun yolculari eyle ![]() Hayatimizi ôlûmûmûzû ve hasrimizi hayirli ve gûzel eyle ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim, Evreni Onun nurundan yarattığın, bizim Seni tanımamızı borçlu olduğumuz Sevgili Peygamberimizin (asm) Sana olan engin sevgisi hürmetine, Senin Kadir, Rahim ve Vedüd isimlerinin hürmetine, yakarışlarımı katında kabul eyle ![]() Hayırlı hedeflerimden ayrılmama izin verme ![]() ALLAH'ım Beni sürükleyip Senden uzaklaştırmaya yırtınan nefsimin ellerine teslim etme ![]() Rabbim Beni bağışlayıp, sevdiklerine dahil etmeni istiyorum ![]() tehlikeli yollardan geçirirken yalnız bırakmama nı, benim yanımda olduğunu hissetmemi sağlamanı istiyorum ![]() Senden uzaklara düşmekten Sana sığınıyorum Ey Rabbimiz, Sen bizi affet, Sen bize merhamet et ![]() Zira merhamet edenlerin en hayırlısı Sensin ![]() Ey Rabbim, girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici güç bağışla ![]() Ey Rabbim, Hakkımda kesin bilgim olmayan şeyi istemekten Sana sığınırım ![]() Eğer beni bağışlamaz ve bana merhamet etmezsen, her şeyi kaybedenlerden olurum ![]() Bu zulümler ve gafletler asrında yorgunum, güçsüzüm ![]() destekle ![]() ![]() İrademi güçlendir; bana bilgiyi, ilimle meşguliyeti ve öğrendiğimi yaşamayı sevdir ![]() Bana sırlarını öğret ![]() ![]() Ey her şeyi bilen ALLAH'ım, ey isteyenlere öğretmek isteyen ALLAH'ım, sana daha içten nasıl yalvarabilirim ![]() ![]() ![]() ALLAH'IM BEN SEN'İN KULUNUM ![]() ![]() ![]() ALNIM SENİN KUDRET ELİNDEDİR ![]() GERÇEKLEŞECEKTİR ![]() BENİM İÇİN TAKDİR ETTİKLERİN ADALETLİDİR ![]() BİLDİRDİĞİN YAHUT BİLDİRMEYİP KENDİNE SAKLADIĞIN BÜTÜN İSİMLERİNLE SENDEN İSTEKTE BULUNUYORUM; Yüceler yücesi Rabbim hiçbir mümin kulunu çaresiz bırakma ne yapcam ne etcem dedirtme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin fiyl evveliyn vel ahiriyn ve fil meleil ala ila yevmiddiyn ![]() AMİN AMİN AMİN ![]() |
![]() |
![]() |
|