|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duran, kullarından, kulluk, sözünde, verdiği |
![]() |
Beni Sana Verdiği Kulluk Sözünde Duran Kullarından |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Sana Verdiği Kulluk Sözünde Duran KullarındanBeni Sana Verdiği Kulluk Sözünde Duran Kullarından Eyle Yarabbi ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim, ellerim senin kudret elindedir Uzakları yakın eden Sensin Olmazları olduran Sensin Tevekkülüm Sanadır Ellerimi Senin kudret eline terk ediyorum ![]() Ey Rabbim beni Sana verdiği kulluk sözünde duran,Senin için koşturan, Senden huşu duyan, hesabı iyi çıkan,Seni görür gibi yaşayan, namazlarında devamlı olan, bana veriklerinden kullarına da veren kullarından eyle Bana hayır dualar edecek dil ver ey Rabbim Dualarımı razı olduğun ve sevdiğin gibi kabul eyle Bana Seni bilecek gönül ver ey Rabbim Suskunluğumu Senin işittiğin dualar gibi kabul eyle Rabbim, beni ve çocuklarımı namazda devamlı kıl Namazımızın bizi kötülükten alıkoymasını sağla Rabbim,anne ve babamın hakkımdaki hayır dualarını kabul eyle Beni,anne ve babamın sevap defterlerini açık tutan bir kul eyle Rabbim, göz açıp kapayıncaya kadar nefsimin eline bırakma beni Göklerdeki ve yerdeki her şey gibi Sana kibirsiz itaat edenlerden eyle beni Rabbim, namazlarımı miracım eyle Her secdede huzuruna kabul eyle beni Rabbim, secdelerimi kabul eyle Her secdede Kab-ı Kavseyn'e yaklaştır ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|