![]() |
Ya Rabbi..! Bu Gün Cuma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi..! Bu Gün Cuma..Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() Ya Zülcelali Vel-İkram ![]() ![]() Ya Bediassemavati Vel-Arz ![]() ![]() Ya Mucib ![]() ![]() Ya Vedüd ![]() ![]() Ya Veli ![]() ![]() Ya Vehhab ![]() ![]() Güzelliğinin sonsuzluğuna esmalarını saymakla bile yetemediğim ![]() ![]() ![]() ve merhameti sonsuz olan ALLAH'ım ![]() ![]() ![]() Bu gün Cumaa' Müslümanların bayramı, ben ki bir aciz dilenci, ben ki sana şükür ve hamdetmekten aciz bir varlık, ben ki huzuruna varmaya yüzü olmayan bir dilenci ![]() ![]() ![]() merhametinden umarak geldim ![]() ![]() ![]() çaresizim, kimsesizim, muhtacım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açtım ya rabb, senden medet istiyorum, senden, mucib (isteyene veren, dualara icabet eden) esman hürmetine yardım istiyorum ![]() ![]() günahım çoktur, bilirim huzuruna gelmeye bile hakkım yoktur ![]() ![]() mucibsin, sen ki vehhabsın, sen ki ekber, senki rahmansın! Gafur olan rabbim, günahlarımla geldim ne olur affet, belki bazen bilerek ama çoğunlukla gafletle işlediğim bu günahları taşımak ağır geliyor ![]() ![]() rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() merhameti sonsuzluktan daha büyük olansın ![]() ![]() dermanını "AŞKINI", dualarımın kabülünü murad ederek geldim kapına, açtım ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() yücesi, ey bütün güzelliklerin tek sahibi ne kadar büyükse benim günahım senin rahmetin ondan da büyük değil mi? senin merhametin benim günahımdan da büyük değil mi ![]() ![]() Ya rabbi sen ki "bana dua edin isteyin vereyim" buyurdun, sen ki "kapınıza gelen dilenciyi boş çevirmeyin" buyurdun ![]() ![]() en büyüğüne geldim ![]() ![]() ![]() ![]() olur ![]() ![]() ![]() bahçesinin en güzel gülü, gül kokulumuz, efendimiz, sevgilin, rasülün hürmetine istiyorum senden mevlam, esma-ül hüsna(güzel isimlerin) hürmetine, ism-i azam'ın hürmetine, o yüce ve doğruluğun rehberi, senin, bizzat senin kelamın olan kur'an ve içinde saklı olan sırlar hürmetine, enbiyaların, evliyaların meleklerin hürmetine istiyorum ![]() ![]() bizleri kavurduğu yaz günlerinde, kim sana el açıp senden rahmet yağmuru istediğinde sen kimin duası için yağdırıyorsan bu yağmurları ben hem o isteyen hem de dua ederken sana vesile kıldıkları hürmetine ve sen duasını kabul ettiğin kullarının dualarını ne hatrına kabul ediyorsan dualarını ben o sende hatrı olan şeyler hürmetine istiyorum ![]() ![]() benki kapında köle olmaya layık olamadım bilirim ![]() ![]() dilencileri boş çevirmeyin emrinden umut ederek kapına geldim senden dileniyorum, senki kur'an-ı kerimde "ey habibim sana benden sorduklarında söyle onlara şah damarından daha yakınım, bana dua ettiğinde dua edenin duasına cevab veririm" diye buydun, bende bu ayete bu müjdeye şahit oldum ve geldim ![]() ![]() sığınan kulunu, rahmetinden medet uman şu zavallıyı çevirmeyecek kadar şeref ve merhamet sahibisin ![]() ![]() ![]() kulunun günahlarını bağışla, ona dua edecek kadar byük gönüllü dostlarının dualarına icabet et, denden murat ettiklerini ve güzel mucizelerini ver onlara, sıkıntılarını gider müslümanlara bahşettiğin şu cumayı bayram olarak geçirmelerini ve bundan sonraki her günüde bu gün gibi artan bir maneviyat ve sevinçle geçirmelerini nasip eyle ![]() ![]() gününde beni de affet, dualarıma icabet et, beni aşkınla şereflendir, sana olan umudumu, sana olan dualarımı karşılıksız bırakıp beni nefsime ve şeytana maskara etme, beni kendimle nefsimle yalnız bırakıp zerimzefil etme ![]() ![]() kapından boş çevirme, BİR MUCİZE İHSAN EYLE, senin büyüklüğüne,l şanına yakışır bir kapı aç bana kurtar beni bu karanlıktan ![]() ![]() geceme şafağı söktür, acılarımı dindir, güneşimi doğur ![]() ![]() göster,ne olur rabbim ellerimi boş, beni hüsrana uğramış, umudum yitmiş, sefalet içinde olarak çevirme kapından ![]() ![]() ettiklerim çok büyük olduğu için, senin merhametin benim gibi birini bile kapından boş çevirmeyecek kadar büyük olduğu için, sana sığınan en kutlu kapıya sığınmış, senden isteyen her zaman karşılık bulmuş ve kurtulmuş olduğu için, ve dua dostlarının hiç bir çıkarları olmadığı halde üzülüp benim için okudukları kelamın, 1000 ayet-el kürs hürmetine ve bana saf gönülle çıkarsız olarak ettikleri dualar için mevlam ![]() ![]() kapına ![]() ![]() hüsrana uğramış olarak döneriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dualarımı senin büyüklüğünü anlatmaya adasam ne anlamını ifade etmeye kelimelerin ve manalar yetebilir, ne de kağıtlarla kalemler büyüklüğüne kifayet edebilir ![]() ![]() ![]() Dedim ya mevlam bu gün cumaa, bu gün bayram ![]() ![]() kapında ![]() ![]() merhametinin tecellisi ile büyüklüğüne dair sevinçlerim için olsun ![]() ![]() karanlık geceme rahmetinle parlak bir güneş doğsun, ne olur mevlam artık dualarım karşılık bulsun ![]() ![]() ![]() ![]() olsun ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ************************************************** ******* Bu duamı, umdumu yitirmek üzereyken, O'nun rahmetyinden umudumu kesecek kadar gaflete dalmak üzereyken bir tevafukla bu sayfaya girdiğimde bana onu hatırlatacak ve beni hiç tanımadıkları halde benim için üzülüp bana dua edecek kadar yüreği temiz ve güzel olan insanlara hediye ediyorum ![]() ![]() benim kelamım aciz belki ama kelamın içinde Alemlerin rabbine iltica ettiğim için, duam O'nun adı ile şereflendiği için değerlidir ![]() ![]() olmuştunuz, bu cuma hediyemi ne olur kabul edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin ya RabelAlemin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|