![]() |
Ey Allah'ım! Sana Layıkıyla Kul Olmayı Öğret Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Allah'ım! Sana Layıkıyla Kul Olmayı Öğret Bana![]() Ey Allah'ım ![]() ![]() ![]() Sana layıkıyla kul olmayı öğret bana Rasulüne layıkıyla ümmet olmayı öğret bana Nefsimin ve şeytanın şerrinden korunmayı haramlardan uzak kalmayı Miraç-vari namaz kılmayı Kalbimle dilimle beraber olan oruç tutmayı Hz Eyüp misali sabretmeyi Hz Yusuf misali sakınmayı Hz Yunus misali pişman olmayı Hz Ebubekir misali doğru olmayı Hz Ömer misali adaletli olmayı Hz Osman misali hayalı olmayı Hz Ali misali şecaatli olmayı Hz Muhammed (sav) misali güvenilir olmayı, ihlaslı olmayı, samimi olmayı ve onun gibi kul olmayı, mü'min olmayı öğret bana ![]() ![]() ![]() Rabbimiz! Ancak sana yöneldik ![]() ![]() Rabbimiz! Bizi, inkar edenler için deneme konusu kılma, bizi bağışla! Ey Rabbimiz! Yegâne galip ve hikmet sahibi, ancak sensin (Mümtehine 5) ![]() Ey Rabbimiz! Nurumuzu bizim için tamamla, bizi bağışla; çünkü sen her şeye kadirsin (Tahrim 8 ) ![]() İbrahim (a ![]() Rabbim! Bana hikmet ver ve beni iyiler arasına kat (Şuarâ 83) ![]() Bana, sonra gelecekler içinde, iyilikle anılmak nasip eyle! (Şuarâ 84) ![]() Beni, Naîm cennetinin vârislerinden kıl (Şuarâ 85) ![]() Süleyman (a ![]() Ey Rabbim! Beni, gerek bana gerekse ana-babama verdiğin nimete şükretmeye ve hoşnut olacağın iyi işler yapmaya muvaffak kıl ![]() kulların arasına kat (Neml 19) ![]() amin |
![]() |
![]() |
|