![]() |
Ömer Bin Abdülaziz'in Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ömer Bin Abdülaziz'in DuasıAllah'ım! Beni yarattın, bana emrettin, beni yasakladıklarından nehyettin ve bana emrettiklerinin sevabına teşvik ettin, nehyettiklerinin de azabıyla beni korkuttun ![]() Allah'ım! İçime yerleştirdiğin nefsimi bana düşman olarak musallat ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Gücün ve kuvvetinle onun benim üzerimdeki, hükümdarlığını söndür ve onu kahret ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Bana ahirette senin rahmetinden uzaklaştıracak bir dünya nimeti verme ![]() Allah'ım! Beni affet ![]() ![]() Allah'ım hakkındaki zannımı güzelleştirdim, bana sevabını güzelleştir ve benden esirgeme ![]() Allah'ım! Bana, beni dünya fitnelerinden koruyacak ve başkalarına muhtaç bırakmayacak dünyevi imkânlar ver ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Bana, senin verdiğin kaza ve kadere tahammül gücü ver ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Rahat yaşayabilmek için bana sıhhat ve afiyet ver ve günahlar bana zarar vermeden dünya hayatımı sona erdir ![]() Ey Rahman ve Rahim olan Rabbim! Cennet hariç, karşılaşacağım her hususu bana daha evvel rahmetinle bildir ![]() |
![]() |
![]() |
|