![]() |
İhtiyacı Olan Herkese... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhtiyacı Olan Herkese...Allah'ım !!! Ben şuanda bu mesajı okuyanı çok seviyorum Sende Sev! Razı olana kadar onu yaşat! Ey Rabbim! Onun hakkında hayır olanı, Gönlünde razı olanı onun hakkında hayırlı eyle ![]() ![]() ![]() Onu her türlü kötülükten,musibetten koru! Tek bir saniye bile üzülmesine izin verme! Ona sabredemeyeceği dert verme! Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma ![]() ![]() ![]() Onu Efendimize (s ![]() ![]() Onun yüreğini yüreğimle beraber eyle! Amin amin amin insAllah ![]() ![]() ![]() Ebediyyen ![]() ![]() ![]() ![]() ~~Yolcu~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
İhtiyacı Olan Herkese... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhtiyacı Olan Herkese...Amiinnn ![]() ![]() ![]() Allah'ım Ben şuanda bu mesajı okuyanı çok seviyorum Sende Sev! Razı olana kadar onu yaşat! Ey Rabbim! Onun hakkında hayır olanı, Gönlünde razı olanı onun hakkında hayırlı eyle ![]() ![]() ![]() Onu her türlü kötülükten,musibetten koru! Tek bir saniye bile üzülmesine izin verme! Ona sabredemeyeceği dert verme! Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma ![]() ![]() ![]() Onu Efendimize (s ![]() ![]() Onun yüreğini yüreğimle beraber eyle! Amin amin amin insAllah ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun yolcum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|