Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bri, damla, duası, suyun

Bri Damla Suyun Duası

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bri Damla Suyun Duası

Ben bir damlacıktım denizlerde dolaşan deryada bir damla,dünyada bir zerre

Akıntılarla dünyayı dolaştım kaç sefer Dalgalarla kıtalara gidip geldim güneşin erişemediği yerlere inip çıktım hiçbir an bir yerde duramadım bir damlaydım,ama deniz bendim aynı zamanda

Bir damla olarak kalmaya razı değildim deniz olmak da yetmezdi bana bütün bunların ötesinde başka bir duam vardı benim”bir yudum su olmak”

Günler ve geceler boyu yakardım Alemlerin Rabbineşevkle hevesle denizden denize koştum,bir gün dualarım kabul olacak diye
Bir gün güneşin tebessümüyle dualarıma cevap geldi bir parça ışık bir parça sıcaklık erişti uzayın derinliklerinden

Ve bir kuş gibi havalandım fazlalıklarımı denize bırakıp saf bir su damlası halinde yükseldim göklere benimle birlikte niceleri yükseldi

Yer ve gökler Rabbinin emriyle arınan sayısız su damlalarıyla beraber,meleklerin ellerinde,görünmez bir ordu halinde uçtuk uçtuk sonra”toplan”emri erişti bulutlarda toplandık

Dokuz gün,dokuz gece göklerde uçtuk durmadan nice ovalar,nice dağlar,nice kıtalar aştık Sonra “in”emrini alan yeryüzüne indi kimimiz toprağın altına sızdı,kimimiz göllere doluştu bense bir akarsuya karışıp her saniye yüz milyar yeni arkadaşımla tanışarak aktım günler boyunca dağlardan ovalardan geçtim bir yudum su olmak için

Deniz olmak yetmezdi bana bulutlar akarsularda yetmezdi ben bir yudum su olmak istedim bir yudum su için dua eden bir tende dolaşmak istedim

Onunla beraber, onun diliyle ,onun zerreleriyle Alemlerin Rabbini zikretmek istedi dilim ben onun için dua ettim,onun içi bir yudum su olmak istedim ve oldum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com