![]() |
Bana Yeniden Sevmeyi Öğret Allah'ım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Yeniden Sevmeyi Öğret Allah'ım![]() Ey Guzel Allah'im beni bu fani dunyada en iyi bilensin ![]() ![]() Beni en cok seven bana en cok deger verende sensin ![]() ![]() Sevmeseydin beni imtihan etmezdin Sevmeseydin varligini bilmezdim ![]() ![]() Ey Guzel Allah'im bana yeniden sevmeyi ogret Sadece seni Seveyim Herhangi fani bir kulu degil ![]() ![]() ![]() Yuregimi kanmasin yalanlara ![]() ![]() Aldanmasin yuregim yalan yeminlere Sevmeyim Senden baskasini Ey Guzel Allah; im Bana yeniden sevmeyi ogret Sadece Seni Seviyim ![]() ![]() Senin sevginle dolup tassin yuregin Kullarinida sirf Sen onlari yarattin diye seveyim Kendi nefsim kendi, cikarlarim icin degil Nolur Allahim bana yeniden Sevmeyi ogret Canimin nasil yandigini en iyi bilen Sensin ![]() ![]() Aciyla alevlenen yuregimin atesini sondur Nolur Ya Rabbim Canim cok yaniyor Canim cok Aciyor Bana yeniden Sevmeyi ogret Yanliz Sen gir yuregime ve senin Habibin girsin Baskalarini sokma onlar bana aci veriyor onlar canimi yakiyor Sen kullarini yuz ustu birakmazsin Gözüyasli kullarina kiymazsin Sevgini esirgemezsin Nolur Allah; im Sana ihtiyacim var Bana yeniden Sevmeyi ogret ama yanlizca Seni Sevmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|