Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tık, tık…

Tık,Tık,Tık…

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tık,Tık,Tık…

AziZ

Tık,Tık,Tık…Kapına geldim eyAziz
Ev sahibi,açmaz mısın?Tık,Tık,TıkBeni hatırlarsın değil mi,zira unutmaktan münezzehsin
Tık,Tık,Tık…Şahdamarımdan yakınsınEmzik vakti gelmiş bir bebek gibi düştüm secdene,ak anne sütünden de ak rahmetinden akıtır mısın?Çok kirliyim,Aziz’sinTevbe çeşmenden yıkansam desem,razı olur musun?Hüzünlerin ve neşelerin Rabbi…
Tık,Tık,Tık…Tevbe kapındayım,açar mısın?Çok yalnızım,beni dinler misin?Başını ana kucağına dayayıp da sellerce ağlayası gelen kızlar gibi geldim kapınaBaşı okşanası yetimler gibi bükük boynumAcır,sever,onarır mısın?
Tık,Tık,Tık…Şan kapını açar mısın?Yedi kat semaların RabbiBulutların ve rüzgarın sahibi,sesimi duyar mısın?Kara gecede,kara taşın üstündeki kara karıncanın bacağından çıkan sesi duyanSahibimBütün vefasızlıklar ve aptallıklarımdan sonra döne saçıla koştuğum,cahilliklerime merhametle göğüs geren Şanlı AffediciMerhametli KimsemKimsesizlerin KimsesiSevgilimNur’umYaşama Sevinci’mBeklenti’mÜmid’imGüzellerin Güzeli
Tık,Tık,Tık…Hamd kapını açar mısın?SırdaşımDert ortağımÖğretmenimHep doğru,hep düzgünAydınlığın RabbiKaranlığın RabbiRenklerin RabbiYıldızları döndüren,rüzgarları koşturan,Ekber SanatkarŞan Sen’indir ve Hamd Sana
Şeyhin kimdir dediler;bir dilencidir dedimAğlamaklı bir sesle,titreyen elleriyle,korku ümitle kapına gelen dilenci; ‘’fakire bir sadaka’’ diye boynunu büktüBir avazla haykırarak ve beynim tutuşarak kendimden geçtimTık,Tık,TıkFakire bir sadakaEy Sahibim
Hiçbir şey neşe veremez bana,illa O:Hu Ve her şey neşe verebilir bana,tesbih arkadaşım olabildiği süreceHayy’layan bir deniz,Hu’layan ağaç dalları,bağrından senin aşkınla pınarlar kaynayan kayalar,ezan vakitlerinde Kıble’ye dönüp içli içli ağlayan köpekler,seher vakitlerinde tesbih çeken böceklersevgili arkadaşlarımdır ve yüzyıllardır kardeşini aşkla arayan Yusufçuk kuşlarıHepsi seni hatırlatır,hepsi seni bulma telaşında Ve Sana koşma…Sana kaçmaBiz geldik,garipler geldikDünya zindanındaki mahpuslar geldikKapını açmaz mısın?
Büyük Anahtar,Büyük Açıcı FettahHallerimizi düzeltmez misin?Cemal’sin güzelleştir,Kuddus’sün temizle ne olur…
Tık,Tık,Tık…RahmanveRahimkapındayız
Vallahi sana bakıyoruzBillahi bu dilenciler gitmez kapından,gözümüzü sana diktikYa Hannan,Ya MennanUtanıyoruz ve bizarızLakin istediğimiz çok pahalı,en pahalıEy Pahalı
Tık,Tık,TıkAçmaz mısın?Koşuyoruz,kaçıyoruz Sana,özlüyoruz Seni
Önce diz çöktüm kapına,ardından secdeye vardım sonra,boylu boyunca yüz üstü uzandımAğladım,ağladım,ağladım:ALLAH,ALLAH,ALLAH…

- Sibel Eraslan -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com