![]() |
İlahi Ente Maksudi Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlahi Ente Maksudi Dua'Selâm olsun ömür seccadesini gönül dergâhına serenlere' diyebilmeyi ne çok isterdim, ama biliyorum ne yüzüm var ne de hakkım ![]() ![]() ![]() Öğrendim ki dua, aşığın maşuğuna bir haber salmasıdır; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu ![]() ![]() ![]() ![]() İşte, zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün, verilmemiş hesapların korkusuyla, titreyen yüreklerimize bir lahza umut adına geldik kapına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acziyetimi alarak koynuma, bir derviş hırkasıyla, sevgili Eyyub'unun sabrını yüklenerek gelebilmek isterdim kapına ![]() ![]() ![]() Meryem örtülerimi örtünebilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeri göğü bağrına basan ey! Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen! Rahmetini serp taşlaşan gönüllere ey! ![]() ![]() Sanadır münacatım, yalnız sana olsun aşkım, lûtfeyle ![]() ![]() ![]() Azad et Ya Rab şüphelerin oyuncağı olmuş aklın nezarethanesinden ![]() Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor ![]() Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarımızla ![]() ![]() ![]() 'Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben pişmanım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|