Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, ente, ilahi, maksudi

İlahi Ente Maksudi Dua

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlahi Ente Maksudi Dua

'Selâm olsun ömür seccadesini gönül dergâhına serenlere' diyebilmeyi ne çok isterdim, ama biliyorum ne yüzüm var ne de hakkım

Öğrendim ki dua, aşığın maşuğuna bir haber salmasıdır; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu Ve bir bekleyiştir, iştiyakla, korkuyla, ümitle bekleyiş
İşte, zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün, verilmemiş hesapların korkusuyla, titreyen yüreklerimize bir lahza umut adına geldik kapına Ahh gelebildik mi, bir haber var mı affa dair?
Acziyetimi alarak koynuma, bir derviş hırkasıyla, sevgili Eyyub'unun sabrını yüklenerek gelebilmek isterdim kapına
Meryem örtülerimi örtünebilseydim Tur Dağı'ndaki o ses bir yankı bulabilseydi ruhumda insanlığım adına Önünde bütün ruhumla secde edebilseydim

Yeri göğü bağrına basan ey!
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taşlaşan gönüllere ey!
Sanadır münacatım, yalnız sana olsun aşkım, lûtfeyle

Azad et Ya Rab şüphelerin oyuncağı olmuş aklın nezarethanesinden
Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor
Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarımızla

'Ya Rabbi Ben pişmanım
Ben pişmanım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com