Rabbena Mubarek Günler Hürmetine Ey Nur.Ey Hak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rabbena Mubarek Günler Hürmetine Ey Nur.Ey HakTEVFİK DUASI Rahman ve Rahim olan Allah?ın adıyla? Güzeller güzeli sevgili Habibin Sallallahu aleyhi vesellem hürmetine Ey Allah! ![]() ![]() Ey nur !![]() ![]() Ey hak!![]() ![]() Ey mübin!![]() ![]() 1 Allahım!![]() ![]() Şu vakitte ve şu anda noksansız salavatını (bütün rahmetini), tertemiz selamlarını, en mükemmel ve en yüce daimi hoşnutluğunu bu alemdeki en üstün kuluna ulaştır Sen O?nu (s a v), Adem?in (a s) çocukları arasından seçip kendi irade ettiğin hükümlerin gölgesi kıldın Yarattıklarının ihtiyaçlarına O?nu (s a v) bir kıble ve bir makam eyledin O?nu (s a v) kendine bir delil kıldın Razı olduğun şekilde O?nu (s a v) ortaya çıkardın Tecellilerine layık hale getirdin O?nu (s a v) yerde ve göklerde emir ve yasaklarının uygulama mahalli kıldın Kendin ile var olan her şey arasına O?nu (s a v) vasıta eyledin Şu aciz kulunun selamını O?na (s a v) ulaştır Şu anda selamların en şereflisi ve en temizi O?nun (s a v) üzerine olsun 2 Ey Allahım!![]() ![]() Beni O?na (s a v) hatırlat ki, senin katında benden söz etsin Çünkü bunun bana hem dünyada hem ahirette faydalı olduğunu en iyi bilen sensin Hatta bu fayda, O?nun (s a v) seni tanıdığı ve senin yüce katında kıymetinin bulunduğu ölçüde olsun Benim bilgim ve anlayışım hesaba katılmasın Ey rabbim!![]() ![]() Şüphesiz sen, her türlü üstünlüğe layık, dilediğin her şeye güç yetirensin![]() 3 Ey Allahım!![]() ![]() O en mükemmel insanın gönlünde bana da yer ver Bana onu sevdir Efendimiz Muhammed?e , onun ali ve ashabına varlıklarının zerreleri sayısınca, Allah Teala?nın sonsuz ilmi miktarınca salat eyle 4 Ey Allahım!![]() ![]() Bu salavatları devamlı olarak okuyabilmemize yardım eyle Amin Ey alemlerin rabbi olan Allahım! ![]() ![]() Amin |
|
|
|