![]() |
Bedir Ehline Koşun! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedir Ehline Koşun!Sâlihlerden bir kimse vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “BEDİR EHLİNE KOŞUN! ![]() ![]() Aradan uzun zaman geçince gönlüm daraldı ve hakkımı alabileceğimden ümidimi kestim ![]() ![]() ![]() ![]() “Sübhânallâh! İşte bunlar çocuğumun hakkını almak için kendilerinden himmet islediğim Bedir ehli! Karşımda duruyorlar! Vallahi ben de onları izleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Peki ben niye çocuğumu öldürenden şikayetçi olmuyorum?” dedim ve onlara doğru giderek durumumu ve kimsenin elimden tutmadığını anlattım ![]() “La havle vela kuvvete ila billa hil aliyyil azîm” diyerek yanındakilere baktı ve; “Kim bana bu zavallının hasmını getirecek?” dedi ![]() Hemen biri gitti, çok geçmeden benim oğlumun katilini getirdi ![]() “ZULÜM VE DÜŞMANLIK!” “Bu adamın oğlunu sen mi öldürdün?” deyince o; “Evet” dedi ![]() “Peki onu öldürmeye seni ne sevk etti?” diye sorunca o; “Zulüm ve düşmanlık!” diye cevap verdi ![]() “Yere otur!” dedi ![]() “İşte senin hasmın budur, o senin oğlunu öldürdüğü gibi sen de onu öldür” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, zulmeden mutlaka yıkıma uğrar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|