![]() |
Pardösümü İstiyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pardösümü İstiyorum!İslami hassasiyetlerle hareket eden pek çok hanımefendinin ortak dileği bu ![]() ![]() Tesettür giyim sektörü, önceleri belki çok masumane taleplerle ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Senelerdir, tesettür giyim mağazalarına gider ve pardösü ararız; fakat vücut hatlarını belli etmeyecek, bol kesim pardösüler bulmakta çok zorlanırız ![]() ![]() ![]() Durum böyle olunca, bazı kardeşlerimiz, bu dar kesim pardösülerden, bir iki beden daha büyüğünü alarak, hatlarını gizleyebileceklerini düşünürler ![]() ![]() Nadir birkaç mağaza ise “anne pardösüsü” adını verdiği, bol kesim tek tük birkaç ürünü koyar önünüze ve sanki şunu demeye getirir: “Eğer sünnete uygun ölçülerde giyinmek istiyorsan, anne olman, ya da yaşlanman gerek! ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bu durumu değiştirmek ve taleplerimizin dikkate alınmasını sağlamak amacıyla, bir girişim başlattık ![]() ![]() ![]() Firmalara diyeceğimiz sadece şudur: Saygıdeğer Yetkili, - Şeffaf olmayan, - Vücut hatlarını ortaya çıkarmayan, - Dikkat çekecek kadar parlak ve gösterişli olmayan, - Kaliteli kumaşlardan dikilmiş, - Alternatif zenginliği olan, - Şık ama sade, - Bol kesim pardösüler istiyoruz!” Bunları üretmeniz, çok mu zor? Sevgiyle ![]() Evet, “pardösümü istiyorum” çağrısı, İslami hassasiyeti olan herkesin ilgilenmesi ve katılması gereken bir davet ![]() Çünkü annemiz, eşimiz, kızımız, kız kardeşimiz ![]() ![]() ![]() ![]() hepimizin dünyasında bir bayan mutlaka var! M ![]() |
![]() |
![]() |
|