![]() |
Helaldir Kopya Çekmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Helaldir Kopya ÇekmekHelaldir kopya çekmek ![]() Ya da benzemeye çalışmak eskimemiş eskilere ![]() Utanma ve çekinme ![]() Râsulullah (SAV) çocuklara güler yüz gösterdi ![]() Abdulkadir Geylani (ks) ana sözü dinledi, hadi durma bir kopyada burdan çek ve sakın çıkma sözünden annenin ![]() Nice alimler ser verdi , sır vermedi bu yolda ![]() ![]() Ama hala bakıyorsun ![]() Halbuki ne güzel olurdu değil mi şimdi bir başkasının yaptığı evi çekememek ve aynısını inşa etmek tam karşısına ![]() Hatta daha yükseğini, en büyük benim dercesine, haşa ! Ya da ne güzel olurdu başkasının ilmini çalmak “ben yaptım” edasıyla ![]() gelmek yıllarca verilmiş emekleri ![]() Kusura bakmayın bu kopya değildi kastettiğim ![]() Kastettiğim bir kopyası olmaktı Rasulullah'ın ya da teslimiyetin bir örneği olmaktı ![]() Sümeyye R ![]() ![]() Ebubekir misali Sıddık, Ömer misali Adil , Osman gibi iffetli ve Aliyane cesur olmaktı kastettiğim ![]() Hadi ey Müslümanlar, minarenin günde 5 defa haykırışı boşa değil ![]() ![]() ![]() ![]() seni, firdevslerden uçuracak Melekler gibi… Sen merak etme, sen İslamı kopya çek ![]() ![]() Kızgın çöllerde kayaları dost edindi Bilal'ler ![]() Ammar Bin Yasirler'in gözleriönünde Anaları ve Babaları katledildi ![]() PEKİ NEDEN BİLİYOR MUSUN ? Neden Bilal Çölde kızgın taşlar altında ezildi ? Neden bir sahabe savaş esnasında Rasulullah (SAV) a gelen oka başını siper etti ? Sence nedendi Selahaddin Eyyubi'nin derdi ? Fatih Sultan Mehmet Hânın gayreti ? Akşemseddinlerin, Hacı Bayram-ı Velilerin küfre karşı mücadelesi ? Nedendi sence yanık yanık Ezan okuyuşu Habeşinin ? Hepsi ama hepsi sen kopya çekesin diye ![]() Bir kopyası olasın diye İslamın ![]() Eğer olur da bu kopyayı çekemeyecek olursan, hazırla kendini bütün bunların hesabını vermeye alıntı |
![]() |
![]() |
|