Telefon Diyalogları |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Telefon Diyalogları-aloo kiminle görüşüyorum ;? - benimle görüşüyorsunuz buyrun, - aaa, pardon yanlış oldu ![]() !ev telefonunu arayan bir şahıs: -iyi günler hüseyin bey nasılsınız -ben ogluyum efendim -ha pardon çok afedersiniz yanlış numara -? ciddi ciddi yasanmistir ![]() -alo merhaba dingo beyle görüsebilir miyim? -kimmm?!yok burda öle biri kardesim ![]() -a niye orasi dingonun ahiri deil mi? -terbiyesiz ![]() çat dülülülülülülü -hmhmmmmaloo? -alo ii geceler jaleylen görüşebilir miyim? -yok burda öyle birisi teyzecim ![]() ![]() -ay pardon yannış oldu galiba ![]() bu arada siz iyi misiniz sesiniz çok kötü geliyor hasta falan mısınız yoksa??-teyze ne diyosun saat gecenin ikisi uyuyom ben okul var yarın iyilik perisi midir nedir gece gece ![]() ![]() ![]() - ahmet le konuşucaktım ![]() - yanlış numara hanımfendi ahmet diye biri yok burda ![]() - sende o ahmetin allahı belası arkadaşlarından birisin dimi sööle o pisliğe orda olduğunu biliyorum ![]() - hanımfendi hastamısınız çaresizmi - sus saygısız herif çat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - dumur ev telefonumuz calar ![]() ![]() ![]() -efendiim -alo rıza varmı -yok -tüh keşke olsaydı -?? nasıl yani -ne zaman cıktı rıza? ne zaman gelir? -kardeşim yanlış numara yok burda rıza falan -hadi ya o zaman ben rızayı cebinden arıyayım -hah ne güzel söledin benden de selam söle çaat-alo? -ayşe? -ne?yok amca burda öyle biri ![]() -biliyorum orda olduğunu uzatma da ver işte!! -nasıl ya? yanlış numara amca! -ben yabancı değilim necati de sen tanır o ![]() ![]() +haspinallaaa ![]() amca yok diyorum, bi *****r git ya![]() ![]() -hhhmnnggyhhmm ben onun ![]() ![]() ![]() ![]() - iyi gunler kemal bey ile mi gorusuyorum ?- yanlis numara burada oyle biri yok![]() - beyefendi lutfen, hep ayni seyi yapiyorsunuz, lutfen telefona gelsin kendisi ![]() - anlatamadim galiba yanlis numarayi ariyorsunuz, aradiginiz kisinin numarasi bu degil ! (hafiften sesim yukselir )- bakin, kimi kandiriyorsunuz siz receteleri verip ilaclari aliyorsunuz, parayi odemek yok sikayet edecegim sizi![]() - et ! -anlamadim ![]() - edin bayan ![]() ![]() bekliyorum-iyi günler hanımfendi metin bey orda mı? -metin bey mi? burda öyle biri yok - ![]() ![]() ![]() ![]() dıt dıt dıt dıt![]() evdekiler : kimmiş - : dıt dıt mış evdekiler : ? -aayyşeeeğ orda mı? -sanırım yanlış numarayı aradınız -filan falan numara deel mi?? -numara doğru ama burda öyle biri yok -e orası istanbul deel mi?? -oha - alo, gokhan ? - yanlis numara galiba ![]() ![]() ![]() - gokhan numara yapma, sensin biliyorum ![]() - degilim, yanlis numara oldugunu soyledim size ![]() - sesini degistirmeye kalkma gokhan, allah belani versin senin, bana herseyi yaptin, mahvettin beni, birakip gittin bunu da yapma sakin ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() (catttt !)-aloww feraye ordamığğ? -yanlış numara kardeşim ![]() ![]() -yanlışsa ne açıyon kardeşim telefonu? -???????????? -dlilü dlililü dlillü - efeendim? 5 kere üstüste arayan numarayla diyalogudr ![]() ![]() ![]() karşı taraf : ehimnhgpd ![]() ![]() kiminle görüşüyorum efenim ?terliksiz hayvan : yanlış numarayla görüşüyosun hemserim yanlış ![]() babanne:elmas sen misin? zat:yok teyze yanlış numara ![]() ![]() babanne:iyi kapat o zaman para yazıyo allah allahh ![]() ![]() zat:ıngghhh ![]() çat![]() ![]() Alo Mehmet bey oradalarmı -Evet, kim arıyor diyeyim -G***ek deyin o anlar -Hayır beyfendi, geçende ya**ak arıyo diye söylememi istediniz fırça yedim sizin yüzünüzden -O zaman ka**lak deyin -Çat! --aloo!canım 15 tane lahmacun istiyorum 5 i acılı olsun!yeşilliğni bol koy adresi veriyorum not et--beyfendi balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava üç gün boyunca güney marmarada etkili olacak iç anadolu![]() ![]() ![]() --alo ne diyosun kardeşim? --meteorolojiyı aradınız! --pardon yanlış numara --aloo!kızım hiltondayım tak takıştır gel bizim hatunu ara toplantıda olduğumu söyle cebi kapalı olacak de sende bekletme çabuk gel özledim seni![]() --tamam canım çocuklarıda alayımmı gelirken?--hı? --boyun devrilsin herif evi aradın sen yaktım çıranı--pardon yanlış numara!!! --aloo!sevgilim ismi gibi nazlım benim canım,aşkım--söyle canım --sesin bi tuhaf üşüttünmü yoksa gülüm --ben özlem bitti bu iş arama beni bi daha-pardon yanlış numara -fürülüfürülüfürülü -efendim? - ![]() ![]() (çat!)12 saniye sonra: -fürülürürülülülü -efendim? - ![]() ![]() (çat!)beş dakika sonra: -fürürürülülülülü -aloooooo? - ![]() ![]() (çat!)beş dakika sonradan 18 saniye sonra: -fürülüfürlürlülürülü -efendiiim? -sayın abonemiz, bu bir ödemeli arama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanız 2'ye bası![]() ![]() ![]() ![]() 2'ye basılır, hemen akabinde telefon kökten kapatılır, bataryası çıkarılır, telefon masanın altına, batarya gardrobun üstüne konur ve bir kaç gün rahat edilir eh be kardeşim, kimi arıyorsan o ben değilim işte, anla artık![]() ![]() (her nedense ilgili kişinin sapık olmasından ziyade yanlış numara aramakta ısrarlı bir salak olduğu kanaatindeyim)-alo yanıyoruz yardım edin! -kaç kişisiniz -3 -saati 250 dolar üç arkadaş geliyoruz -manyakmısın kardeşim itfaiye değilmi -hayır ben kenan vizite ücretimizde budur-pardon yanlış numara -Alo Ayşe teyze ![]() ![]() ![]() -Kimi aradın? -Ayşe teyzeyi -Yanlış numara sen kimsin? -Yanlışsa kapatıyım ben o zaman ![]() ![]() ![]() -Sen bi adını söyle belki tanıyorumdur seni -Ya sabır -yok tanımıyomuşum,ne biçin isim o öyle alo - alo orası yanlış numara mı? - nası yani? - ben hep yannış arıorum da - haa tmm evet yannış numara- neyse sonra görüşmek üzere - ![]() ![]() ![]() alooo -yannis numara kardesim -aloooo -cok yannis numara kardesim bizim telefonumuz bile yok ![]() ![]() ![]() -pardon o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -alo -alo sezinle görüşebilir miyim?? -sezin abisiyle dışarı çıktı kızım - sezinin abisi yok ki -18 senelik kızımı benden daa mı ii tanican sen -ii de sezin 15 yaşında -hayır 18 yaşında we bi abisi war ![]() ![]() -yaaww yannışş numara heral ![]() ben başka bi sezini aramıştıımm-çaaaaaattt ![]() ![]() !-aloo -buyrun -yok ben ayakta bekleyeyim -çat |
|
|
|
#2 |
|
brave83
|
-aloww feraye ordamığğ? -yanlış numara kardeşim ![]() ![]() -yanlışsa ne açıyon kardeşim telefonu? -???????????? güzel emeğine sağlık :)) |
|
|
|