![]() |
Nazlanmak Mı? Namazlanmak Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazlanmak Mı? Namazlanmak Mı?NURETTİN PALA Güya şu Güneş bizlerle konuşuyor: Der: Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız, ehlen sehlen merhaba, hoş teşrif ettiniz ![]() Ey nefis nazlanma namazlan!… Ozaman diyebilirsin ki: Namazda kelime-i şehadet getirdim Namazda oruç tuttum Namazda hacca gittim Namazda zekat verdim Namazda namaz kıldım… Ve bunları günde en az mutad beş kere uyguladım ![]() Yani günde beş kere namaz kılmakla beş kere de hacca gitmiş oldum ![]() Beş kere de zekat vermiş oldum ![]() Beş kere de oruç tutmuş oldum ![]() Kelime-i şehadet ise en az günde kırk kere… Ne mutlu namaz kılanlara… Ne mutlu Allah ‘ın huzurunda yıkılanlara… Ne güzeldir namaz kılan o kul Ona yeryüzü mescid ,cami ve okul Ey nefis sen de bir safa sokul ![]() ![]() ![]() *** (Muhterem Ömer USLU ağabeyim Amerika'dan selamlar söylüyor ve de namazları cemaatle kıldığını derslere iştirak ettiğini bildiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABD İNŞAALLAH BİRGÜN TAM BİR ABD 'İ KÜLLİ OLUR ![]() ![]() ![]() Bizim de bu vesileyle duamız bu olsun ![]() ![]() ![]() *** GÜNEŞ BİZLERE NE DİYOR ? GÜNEŞ BİZLERLE ( ne ) KONUŞUYOR ? Güya şu Güneş bizlerle konuşuyor: Der: Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız, ehlen sehlen merhaba, hoş teşrif ettiniz ![]() Menzil sizin; ben bir mumdar-ı şehnaz ![]() Ben de sizin gibiyim; fakat sâfi isyansız, mutî bir hizmetkârım ![]() O Zât-ı Ehad-i Samed ki mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni müsahhar-ı pürnur etmiş ![]() Benden hararet, ziya; sizden namaz ve niyaz ![]() |
![]() |
![]() |
|