![]() |
Hala Avuçlarimda... |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Hala Avuçlarimda...![]() ![]() ![]() ![]() ancak sen kandırabilirsin ellerimi ![]() ![]() ![]() gel de ikna et yokluğuna kalbimi ![]() ![]() ![]() yüzünün kıblesine öyle dönmüş ki yüreğim ![]() ![]() ![]() madem gideceksin ![]() ![]() ![]() yarım bırakma beni, alıştır sensizliğine de ![]() ![]() ![]() öyle git(me) sevdiğim ![]() ![]() ![]() "Gözler değil sözler değil; Söylenmeyendir yaralayan ![]() ![]() ![]() Kuru dalda kalan son yaprak gibi bekledim ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımın elinde, öylece ve sadece seni bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oturduğum bu soğuk duvarın dibinde oyuna alınmayan çocuklar gibiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her adım sesi seninkine benziyor, siliyorum çabucak ellerimle gözlerimi, yüzüme hep eskiden kalma bir tebbessüm takıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuru dalda kalan son yaprak gibi bekliyorum düşmeyi ![]() ![]() ![]() Ya o güzel ellerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu belirsizlik kör ediyor insanı biliyor musun ![]() ![]() ![]() İnsanın içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir huzur isteği, gücüm yok artık ![]() ![]() ![]() "Geldiğindeyse mevsim kıştı, Kuru bir soğuktu bahar ![]() ![]() ![]() Paptyaları soldurdun sen ![]() ![]() ![]() Korkuyorum geldiğinde çoktan aklımı kaybetmiş olmaktan ![]() ![]() ![]() Ya çoktan düşmüş olursa bedenim, solmuş papatyalar üstüne serilmişse ![]() ![]() ![]() şimdi "kuru bir soğuk bahar" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Gittikçe uzaklaşıyor gözlerin gözlerimden ![]() ![]() ![]() Ya bu gözler senin değil ya bu dünya yalan ![]() ![]() ![]() Kimin gözleri bu gök ırmaklardan boşalan ![]() ![]() ![]() Beni ağlattın sen ![]() ![]() ![]() Görmedim gözlerini kaç zaman oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde alev alev yanan gözlerinle,unuttu dese dilim yalan ![]() ![]() "Yurtsuz bir gemisin açık denizlerde biliyorum zor ![]() ![]() ![]() İnsanlar soruyor seni benden ağırıma gidiyor ![]() ![]() ![]() Hangi denizlerdeysen söyle kalbim oraya liman ![]() ![]() ![]() Bir ırmağı kuruttun sen ![]() ![]() ![]() Acaba bir gün bilecek misin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O günden beri kimsenin yüzüne bakarak konuşamadığımı, son görüntün,o benim olan yüzün, beynimden hiç silinmesin diye ![]() ![]() ![]() Hala "gözkapaklarımın içindesin" sevgilim ![]() ![]() ![]() "avuçlarımda hala sıcaklığın var ![]() ![]() ![]() Ve hemen yanında duran tırnak izlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() "Geldigindeyse mevsim kıştı, Kuru bir yapraktı sonbahar ![]() ![]() ![]() papatyaları soldurdun sen ![]() ![]() ~~SuperSin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|