Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duygusu, eğer, haset, kemal, mutsuz, prof, sayar

Haset Duygusu Mutsuz Eder / Prof. Dr. Kemal Sayar

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haset Duygusu Mutsuz Eder / Prof. Dr. Kemal Sayar

Haset Duygusu Mutsuz Eder / Prof Dr Kemal SAYAR

Türkiye’de çok yarışmacı bir haset kültürü var İnsanlar kendi yaptıklarına değil başkalarının yaptıklarına bakıyor Kendimizi bu duygudan yaptığımız işi severek ve hayallerimizin peşi sıra giderek koruyacağız Bir başkasının ne olduğu ve ne yaptığı beni niye ilgilendirsin ki? Ben kendi yaptığıma ve kendi olduğuma bakarım Herkesin kendi iç yolculuğuna bakması lazım Nereden nereye geldiğimize ve neyi ne kadar başardığımıza bakarsak kendimizi haset kültüründen sıyırmış oluruz
eleştiriliyorsa, sert tepki gösteriliyorsa, mükemmelliğe zorlanıyorsa kişi yalana başvurabilir Doğru söylediğinde “yalan söylüyorsun” diye suçlanan çocuklarda da, bu yalanlar alışkanlık haline gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com