![]() |
Aşkın Hikayesi&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Hikayesi&Quot;Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil ![]() Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş ![]() ![]() Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş ![]() Ada neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş ![]() ![]() Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş ![]() Zenginlik, "Hayır, alamam ![]() ![]() ![]() Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş ![]() Kibir "Sana yardım edemem, Aşk ![]() ![]() ![]() Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim ![]() Üzüntü "Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var ![]() Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış ![]() Aşk, birden bir ses duymuş ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş ![]() ![]() Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş ![]() "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş ![]() "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk ![]() Bilgi gülümsemiş: "Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir" |
![]() |
![]() |
|