![]() |
Gecikmek İstemiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gecikmek İstemiyorum![]() Yaşlı bir adam, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış ![]() Sokaktan geçenler yaşlı adamı hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar ![]() Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler ![]() Yaşlı adam huzursuzlanmış; acelesi olduğunu, röntgen istemediğini söylemiş ![]() Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar ![]() “Eşim huzur evinde kalıyor ![]() ![]() ![]() “Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz ![]() yaşlı adam üzgün bir ifade ile: ”Ne yazık ki karım Alzheimer hastası, hiçbir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor” demiş ![]() Hemşireler hayretle: “Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden her gün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?” diye sormuşlar ![]() Adam buruk bir sesle: “Ama ben onun kim olduğunu biliyorum…” demiş ![]() |
![]() |
![]() |
|