![]() |
Bakış Açısı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakış Açısı...![]() Gözleri görmeyen bir çocuk, sokakta ayaklarının dibinde bir şapka ile oturuyormuş ![]() yazı varmış: " Ben körüm! Lütfen yardım edin!" Şapkanın içinde sadece birkaç adet demir para varmış ![]() adam cebinden biraz bozuk para çıkarmış ve onları şapkanın içine koymuş ![]() ![]() Kalemini çıkarmış ve kağıda bir şeyler yazmış ![]() Kağıdı herkesin yazdıklarını görebileceği şekilde koymuş ve yürüyüp gitmiş ![]() ![]() çocuğa daha fazla para vermeye başlamışlar ![]() Öğleden sonra kağıttaki yazıyı değiştiren adam, geri gelmiş ![]() adamın yürüyüşünden onu tanımış ![]() "Siz, sabah yazımı değiştiren kişisiniz değil mi ? Siz gittikten sonra , bugüne kadar hiç dolmadığı kadar çabuk doldu şapkam ![]() Adam gülümsemiş ![]() ![]() şekilde söyledim o kadar ![]() ![]() BUGÜN HARİKA BİR GÜN VE BEN ONU GÖREMİYORUM ![]() ![]() ![]() Tabii ki her iki yazı da okuyanlara çocuğun kör olduğunu söylüyor ![]() Ama ikinci yazıda insanlara kör olmadıkları için ne kadar şanslı oldukları da hissettiriliyor ![]() farklı kelimelerin, insanlar üzerinde uyandırdığı duyguların farklılığını anlamak ve anlatabilmek gerçekten çok zordur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|