Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belli, dost, olduğum, olmazsa, olur

Hiç Olmazsa Dost Olduğum Belli Olur

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Olmazsa Dost Olduğum Belli Olur

İBRAHİM AS ATEŞE ATILDIĞINDA, BİR KUŞ AĞZINDA BİR YUDUM SU İLE ATEŞE DOĞRU GİDER
BUNU GÖREN BİR KUŞ:
-NEREYE GİDİYORSUN? DİYE SORAR
AĞZINDA SU OLAN KUŞ:
-DUYDUM Kİ; İBRAHİM AS ATEŞE ATMIŞLAR ATEŞE SU GÖTÜRÜYORUM
ÖTEKİ KUŞ DER Kİ:
-SENİN AĞZINDAKİ SU O ATEŞE HİÇ ZARAR VERMEZ Kİ
AĞZINDA SU OLAN KUŞ DER Kİ:
-BEN DE BİLİYORUM AMA ELİMDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR HİÇ OLMAZSA DOST OLDUĞUM BELLİ OLUR, ELİMDEN GELENİ YAPMIŞ OLURUM

DAHA SONRA BAŞKA BİR KUŞ, AĞZINDA BİR ÇIRPI İLE ATEŞE DOĞRU GİDER
KUŞ ONA DA SORAR ''NEREYE GİDİYORSUN?''
AĞZINDA ÇIRPI OLAN KUŞ DER Kİ:
-DUYDUM Kİ; İBRAHİM AS ATEŞE ATMIŞLAR ATEŞE DESTEK OLSUN DİYE BU ÇIRPIYI GÖTÜRÜYORUM
KUŞ ONA:
-SENİN AĞZINDAKİ BU ÇIRPI ATEŞE NE FAYDA EDER Kİ?
AĞZINDA ÇIRPI OLAN KUŞ:
-OLSUN BENİM GÜCÜM BUNA YETİYOR, FAYDASI OLMASA DA DÜŞMAN OLDUĞUMUZ BELLİ OLSUN, DER

''EY İMAN EDENLER!
SİZ MÜSLÜMANLARDAN BAŞKASINI SIRDAŞ EDİNMEYİN ÇÜNKÜ ONLAR, SİZE ŞER VE FESAT ÇIKARMADA ELLERİNDEN GELENİ BIRAKMAZLAR DAİMA, SİZİN SIKINTIYA DÜŞMENİZİ İSTERLER SİZE OLAN DÜŞMANLIKLARI ZATEN AĞIZLARINDAN TAŞIP MEYDANA ÇIKMIŞTIR KALPLERİNİN GİZLEDİĞİ DÜŞMANLIK İSE DAHA FAZLADIR AYETLERİMİZİ SİZE İYİCE AÇIKLADIK EĞER AKILLARINIZI KULLANIRSANIZ ONLARDAN YARARLANIRSINIZ
EY İMAN EDENLER!
MÜ'MİNLERİ BIRAKIP KAFİRLERİ MÜTTEFİK EDİNMEYİN BÖYLE YAPARAK ALLAH'A ALEYHİNİZDE KESİN BİR BELGE Mİ VERMEK İSTİYORSUNUZ? GÖZ GÖRE GÖRE ALLAH'IN HIŞMINI ÜZERİNİZE ÇEKMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?
EY İMAN EDENLER!
YAHUDİ VE HIRİSTİYANLARI VELİ EDİNMEYİN ONLAR ANCAK, BİRBİRLERİNİN VELİSİDİRLER SİZDEN KİM ONLARI VELİ EDİNİRSE, O DA ONLARDANDIR ALLAH BÖYLESİ ZALİMLERİ DOĞRU YOLA İLETMEZ''

dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com