![]() |
Ben Yarimi Buldum!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Yarimi Buldum!...Zamanında bir genç varmış o dönemin padişahının kızına aşık olmuş öyleki hasreti yakıp kavuruyormuş genci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini demirciye anlatınca demirci o na '' o kıza kavuşursun ama benim dediklerimi yaparsan demiş '' Dünyada padişahın kızından başka derdi kalmayan genç hemen kabul etmiş ne olursa yaparım demiş ![]() Demirci evliya '' o zaman şehrin surlarına git orada otur kim sana ne sorarsa ne söylerse söylesin Allah de'' demiş çocuk dediklerini yapmış gelenler soruyormuş - Ne istiyorsun - Allah - Nerden geliyorsun - Allah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka hiçbirşey konuşmuyormuş ![]() Gün gelmiş namı padişaha kadar ulaşmış ALLAH diyen adam diye ![]() ![]() -Ne istiyorsun yahu benim dünyalar güzeli bir kızım var istersen o nu sana vereyim demiş Genç duraksamış ve şöyle demiş - İstemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani dostum yıllardır hasret çektiğin o kız değil ![]() ![]() O insani aşka bile okadar değer veriyorki kavuşamadan ölen aşıklara şehit mertebesi veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|