![]() |
Bir Çiçeğin Duasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çiçeğin Duasi![]() BiR ÇiÇEĞİN DUASI Ey bütün çiçeklerin,bütün bitkilerin,yerin göklerin,ve alemlerin rabbi ![]() ![]() ![]() Ben senin yaratığın tohumlardan cansz bir tohumdum bir zamanlar, Sen bana can verdin ![]() Dualarm kabul ettin,beni bir çiçek yaptın ![]() Bana kendi dilediğin gibi bir şekil verdin,renklerle,desenlerle,süsledin yüzümü, Bana bir koku sürdün,koklayanı mest eden Güzellerden bir güzel yaptn görenlere gösterdin, Senin verdiğin cazibeyle kuşları böcekleri çağırdım kucağıma ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanamadlar koştular ![]() ![]() ![]() Onlara senin rahmet çeşmelerinden şerbetler sundum, Senin izninle Birbirimize güldük,birbirimize sarldk,el ele kucak kucağa sana şükrettik,seni zikr ettik günler boyunca nice kuşlar nice böceklerle tanıştm böylece ![]() ![]() ![]() Hepsiyle mutlu beraberliklerim oldu ![]() Nihayet birgün ![]() ![]() ![]() Beni bir mü'min kulun gördü, Yanımdan geçiyordu,beni fark etti,durdu,geri döndü,eğildi Yüzüme baktı uzun uzun önce gözleriyle,sonra elleriyle okşadı kokladı kokladı ![]() ![]() ![]() ''Ne güzel yaratılmış! '' dedi sesizce ![]() işte o an niçin var olduumu anladm ![]() Melekler sardı etrafmz anszn, imrenerek seyrettiler olup biteni ![]() ![]() ![]() Görmediği Rabbine görmüş gibi inan bir insann yücelişini gördüler ![]() Ve her şeyi en ince ayrntısıyla kaydettiler ![]() ![]() ![]() Çekilen resimlerde ben de vardm ![]() ![]() ![]() Ey dualar cevap veren Rabbim, Ben cansz bir tohumdum ![]() ![]() ![]() Dualarm kabul ettin güzel bir çiçek oldum ![]() Senin kudretinle canlandm, Senin sanatınla süslendim, Senin lütfunla güldüm ![]() ![]() ![]() Şimdi bir duam daha kaldı mahşere sakladm; ' ' BENİ GÖREN GÖZLERİ ATEŞTE YAKMA,YA RABB ! ' ' |
![]() |
![]() |
|