Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
konuşsun, susuyorum, tarih

Ben Susuyorum Tarih Konuşsun

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Susuyorum Tarih Konuşsun

Ben Susuyorum Tarih Konuşsun - Bekir Berk

Yakın tarihimiz, inançların sorgulandığı, hatta baskı altında mahvına çalışıldığı karanlık devirler gördü Sert hücumlar ve dört bir yandan farklı şekillerde yapılan bu saldırılar, imanlı kalabalıkları şiddetle sarstı Türkiye bu karanlık dönemde maneviyatla ayakta kalabilmek için, güçlü ve sarsılmaz savunuculara çok ihtiyaç duydu İşte Bekir Berk böyle bir dönemde ortaya çıktı ve bir ömür boyu, millî ve manevî değerlerimize karşı yapılan bu ağır saldırıların, tertip ve oyunların önünde bir kale, çelikten bir duvar gibi durdu

Bu çalışma, onun millî ve manevî değerlerimizi savunma stratejilerini, üslûbunu, delilleri peş peşe sıralayışındaki o müthiş ve karşı konulmaz tavrını, iddia-isnat-iftiraları darmadağın eden ve iplikleri pazara çıkaran edasını, eşsiz cesaretini bir kere daha ortaya koyacaktır “Yakın geçmişte değerlerimizin küçük bir savunma tarihçesi” niteliğini taşıyan bu çalışma, bize inandığımız davanın haklılık gerekçelerini, alnı ak, başı dik bir halet-i ruhiyeyi, değerlerimiz uğrunda mücadele azmini verecek, kutsal değerlerimize sahip çıkma iradesi kazandıracaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com