![]() |
İyi Günde Kötü Günde Evlilik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Günde Kötü Günde Evlilik![]() Henüz bekar olmama rağmen böyle bir kitap okuma gereği duydum kendimde… Okumalıyızda! Evli iken bazı şeylerin farkına varmaktansa evlenmeden evvel tedbir almak çok daha mantıklı geliyor bana… Hekimoğlu İSMAİL bu güzel kitabında Aile içi yaşamın, çocuk eğitiminin, eşler arası ilişkilerin nasıl düzene oturtulacağını, nasıl kaliteli bir eş olunacağını, Aile içinde Müslümanlığın nasıl yaşanması gerektiği yine o sade ve yalın anlatımıyla, kısa hikayeler ile çok güzel anlatmış ![]() ![]() Ramazanlar; Çocukları Ramazanda sahura kaldırmak çok önemlidir ![]() ![]() Çocuklara; "Kızım, oğlum, bu gün sahurda pasta var, börek var ![]() ![]() ![]() ![]() Anneler diyor ki: "Çocuklarımız uykusuz kalıyor!" "Gündüz uyusunlar!" diyorum ![]() Oruçta yaş değil istek önemlidir ![]() ![]() Orucun şekli çocuklarda yaşına ve seviyesine göre farklı olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oruçluyken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de bütün organların oruç tutmasıdır ![]() ![]() ![]() "Keşke Annem oruç tutmasaydı ![]() ![]() Çocuklarımıza Ramazanlarda fakirleri anlatmalı ve onlara yardım ettiğimizi göstermeliyiz ![]() ![]() Bir gün hanım çeşitli yemekler yapmış "Kimi çağıralım?" dedi ![]() "İnşaattaki işçileri çağıralım?" dedim ![]() "Olur mu o zaman?" "Niye olmasın ![]() ![]() ![]() Sonra işçiler tozlu topraklı elbiseleriyle gelip oturdular ![]() ![]() Düşünelim, fabrikada iftar sofrası kuruluyor ![]() ![]() Esas iftar budur ![]() Hekimoğlu İSMAİL - İyi günde kötü günde evlilik Mesud Çelik |
![]() |
![]() |
|