|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
armağan, dansı, iiabdülhamitin, kurtlarla, mustafa |
![]() |
Mustafa Armağan - İi.Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Armağan - İi.Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı![]() Allahım helal etmiyorum! Şahsımı değil ![]() ![]() Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım! Mukaddes isimlerine kurban olduğum Allahım! Ya Âdil! Bana “Kızıl Sultan” adını takan ve devrilmem için ellerinden geleni yapan Ermenileri ![]() Bu cellatları da ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat yâ Rahman! ![]() ![]() Adaletinle tecelli edersen hepimiz kül oluruz! Bize acı! Resûlünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yâ Kâdir! Kundaktaki yavruyu gagasına almış ![]() ![]() Ya Ma’bud ! ![]() ![]() Ömrümde tek vakit farz namazı kaçırdığımı hatırlamıyorum! Ama tek vakit namazım olduğunu iddiaya da nefsimde kuvvet bulamıyorum! ![]() ![]() Huzurunda eğileceğime kaskatı kalıyorum ve duada ruh teslim edeceğime yatağımda kıvranıyorum! Sana kulluk gösteremeyen bu kulunu affet Allahım! Eğer ![]() ![]() ![]() ![]() Yâ Sübhan! Şu titrek elleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim artık bu dünya gözüyle görebileceğim hiçbir saadet ümidim kalmadı ![]() Bari felâketi olsun bana daha fazla gösterme Allahım! Ayakta duramaz ![]() Vadem ne gün dolacak Allahım? ![]() ![]() (Necip Fazıl Kısakürek'ten) Tavsiye edeceğimiz kitaba gelince; Mustafa Armağan - II ![]() ''Mehmed Akif, Birinci Dünya Harbi`nde Asım`ın neslinin `kıt`a kapma oyunu` oynadıklarından söz eder ![]() ![]() Bu bir `Sonsuzluk Kervanı` dostlar! Dün Tarık b ![]() ![]() ![]() Abdülhamid`in dansı devam ediyor dostlar… Kurtlarla, yani insanlığın düşmanlarıyla insanlığın dostlarının ezeli mücadelesi ![]() |
![]() |
![]() |
|