Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada

Arada R Var

Eski 03-04-2007   #1
Ergenekon

Arada R Var

Arada R var

Tabur´a yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir konuşma yapacağını belirtmiş Bütün askerler toplanmışlar ve komutan başlamış konuşmaya:
- Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım Benim adım Ahmet, soyadım Kırç Tekrar ediyorum, Kırç Arada R var Sakın ola diliniz sürçmesin çok fena yaparım Herkes iyice ezberlesin hata istemem !
Askerler dağılmışlar ve herkes Arada R var, arada R var diye içinden ezbere koyulmuş
Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş:
- Sen
- Emredin komutanım!
- Soyadım ne benim ?!
- Kırç komutanım
- Aferin ! İşinin başına !
Komutan böyle böyle her gün bir kaç kere soyadını soruyor ancak kimse şaşırmıyormuş
Temel ise bu konuda çok sancılıymış
Ya bir gün piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş
Nihayet bir gün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Temeli işaret ederek
- Sen ! Soyadım ne benim ?! Temel heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş Yaprak gibi sallanmaya başlamış
Komutan gayet sinirli
- Sana söylüyorum, cevap ver, asabımı bozma !
Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Temelin başı belaya girecek hemen fısıldamış :
- Arada R var, arada R var
Bunun üzerine Temel cevap vermiş:
- Gört !!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-06-2007   #2
mate

:))))))))))))))))))))))))))))))
süperdiiiii ya harikaydı saolllll

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-06-2007   #3
angelesdream

çok komikti ya:))))))))))))))))))sağol paylaşımın için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com