![]() |
Arada R Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Arada R VarArada R var Tabur´a yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir konuşma yapacağını belirtmiş ![]() - Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askerler dağılmışlar ve herkes Arada R var, arada R var diye içinden ezbere koyulmuş ![]() Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş: - Sen - Emredin komutanım! - Soyadım ne benim ?! - Kırç komutanım ![]() - Aferin ! İşinin başına ! Komutan böyle böyle her gün bir kaç kere soyadını soruyor ancak kimse şaşırmıyormuş ![]() Temel ise bu konuda çok sancılıymış ![]() Ya bir gün piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş ![]() Nihayet bir gün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Temeli işaret ederek - Sen ! Soyadım ne benim ?! Temel heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş ![]() ![]() Komutan gayet sinirli - Sana söylüyorum, cevap ver, asabımı bozma ! Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Temelin başı belaya girecek hemen fısıldamış : - Arada R var, arada R var ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Temel cevap vermiş: - Gört !!! |
![]() |
![]() |
|