Fırında Karnıbaharlı Patates Tarifi |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Karnıbaharlı Patates Tarififırında karnıbaharlı patates Malzemeler: - 3 adet patates - 1 adet karnıbahar - 1 su bardağı bezelye - 2 çorba kaşığı un - 2 su bardağı süt - 50 gr kaşar peyniri - 2 çorba kaşığı tereyağı - kırmızı biber - karabiber, tuz Yapılışı:BKarnıbaharları ve bezelyeleri haşlayınBeşemel sos hazırlamak için yağ ve unu çırpın ardından da süt ilave edinTuz ve karabiber de ekleyinPatatesleri kabuklarıyla dilimleyip yağlı tepsiye yerleştirinKarnıbaharları üzerine ekleyip beşemel sosu da üzerine dökerek rendelenmiş kaşar peyniri de dökerek fırına verin ______________________________ ___ |
|