![]() |
Gözyaşının Hikayesi....!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşının Hikayesi....!!!Bir küçük gözyaşı varmış, bir gün dereyi görmüş ![]() Çaresizliği gelmiş aklına Tanrım yardım et bana ben çok güçsüz ve çaresizim ![]() Bir de şu dereye bak nasılda salına salına gidiyor ![]() ![]() Beni bir dere yap lütfen ![]() ![]() Tanrı duymuş gözyaşı damlasını, onu bir dere yapmış ![]() Küçük gözyaşı damlası salına salına giderken ağaçların arasından ![]() ![]() Bakmış gürüldüyor, önüne kattığını götürüyor ![]() ![]() Kendini güçsüz hissetmiş nehirin yanında ‘’ Tanrım ben nehir olmak istiyorum ![]() ![]() ’Tanrı bu isteğini de geri çevirmemiş ![]() ![]() Başlamış gürlemeye , önüne kattığını almış götürmüş ![]() ![]() Deniz bütün sonsuzluğuyla karşısında ![]() ![]() ![]() ‘’ Tanrım’’ demiş küçük gözyaşı damlası ![]() ![]() İşte bu ben deniz olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Tanrı bu dileğini de kabul etmiş ![]() ![]() Benden güçlüsü yok diye düşünürken ![]() ![]() O çok üzgün ve ağlıyormuş ![]() ![]() Güneş, bulutlar, ağaçlar ![]() eğiliyorlarmış ![]() ![]() Gözyaşı damlası kendine gelmiş, elindeki gücü nasıl kaybettiğini anlamış ![]() Tanrı’ya yalvarmış ‘’tekrar ver gücümü geri ![]() ’ Yücelerden bir ses;’’O güce erişmek için bazı aşamalardan geçmen gerek, ilk önce denizden nehir olman lazım sonra bir dere olmalısın ![]() Dereden sonra bir sevgi masalı ![]() ![]() Elindeki gücün farkına varamadın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|