![]() |
Geçenlerde Bir Sevgi Buldum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçenlerde Bir Sevgi Buldum...GEÇENLERDE BİR SEVGİ BULDUM Gecenlerde bir sevgi buldum yolda ![]() ![]() ![]() Aldim onu yerden yavasca, Catlamisti her yeri ![]() ![]() ![]() Tozlanmis ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimle dokundum yavasca ![]() ![]() ![]() Urkekce icine cekildi birden Gulumsedim ![]() ![]() ![]() Ustundeki tozlari temizledim dikkatle "Acaba?" dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Acaba eski haline getirebilir miyim? Dikkatlice cantama yerlestirdim, Artik eve gitmeliydim ![]() ![]() ![]() Onu gormek, dinlemek ![]() ![]() ![]() Ona dokunmak istedim delicesine ![]() ![]() ![]() Eve gidip odama kapandigimda, Oturdum once cantamin basina ![]() Acmasam daha mi iyi olur acaba? Ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona dokunmami istemezse Ya da sevmezse beni! Hayir, yine de gormeliyim ![]() Gunlerce ![]() ![]() ![]() Bir gece guldum, Bir gece agladim yasadiklarina ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Uzgunum sevgi, Yarani kapatamayacagim kadar kirmislar seni ![]() Uzgunum sevgi, Belki olum senin icin olacaklarin en guzeli ![]() ![]() ![]() Uzgunum sevgi, Parca parca yasatilamayacak kadar butunselsin ![]() Ve, uzgunum sevgi ![]() ![]() ![]() Cunku sen, Ya hep guzelsin doyana dek, Ya da bir bilinmeyensin sonsuza deK |
![]() |
![]() |
|